Vonios Kambarys Tupint Išmatose Vonios Kambarys Pakojis Už Tupint Daugkartinio Naudojimo Vonios Kambarys Žingsnis Iki Išmatose Tupint Žengia Išmatose
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€338.71
€169.36
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t127826

Jūsų laikysena ir irimo gali būti padidintas tupint, esant 35 laipsnių kampas su pagalba ši pakojis.Jis turi paprastą išvaizdą ir mažą pėdsaką, kuris gali sumažinti erdvę naudojamas.Be to, ji užapvalintais kampais, komfortą ir saugumą.Jei jums reikia papildomų krėslų į kambarį, taip pat galite jį naudoti kaip paprasta išmatose.

Specifikacija:

Pavadinimas: Tupint Tualeto Kėdės

Medžiaga: Bambukas

Galimos spalvos: pirminių spalvų, ruda

Dydis: apie 39*22*16.5 cm/15.35*8.66*6.5 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Tupint Tualeto Kėdės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Veikia Lengvai: Tai tupint tualeto kėdė gali jums padėti pasiekti natūralią laikyseną einant į tualetą, formuojant 35 laipsnių kampas tarp šlaunies ir viršutinę kūno dalį.Šis kampas gali padėti jums atsipalaiduoti sfinkterio raumenis, tad tuštinimosi procesas tampa lengvas.

2.Ilgai Tarnauja Gyvenimą: Ši tupint tualeto kėdė yra pagaminta iš tvirtos medžiagos, kad nebus įtrūkimai ar išnyks laikui bėgant.Tiek vaikams, tiek suaugusiems galite naudoti ją, dėl savo tvirtos konstrukcijos, kurios gali padėti iki 300 kg svorio.

3.C-formos Atidarymo Dizainas: Šį tupint tualeto kėdė turi aukščio 16,5 cm/6.5 vietoje, kuri yra ideali sukurti patogią ir sveiką tupint poziciją.Tai funkcijos, C-formos atidarymo dizaino, kad atitinka formą, tualetas ir sumažina erdvę, kurią ji užima.

4.Lengva Nustatyti: Tai tupint tualeto kėdė yra paprasta statyti, kaip jūs tik turite nustatyti detalių su varžtais.Išvaizda yra sklandžiai ir be šerpetų, su užapvalintais kampais, kad būtų lengva nuvalyti su šluoste arba nuplaukite vandeniu.

5.Plačiai: Tai tupint tualeto kėdė gali padėti vaikams, vyresnio amžiaus žmonėms ir suaugusiems.Ji taip pat gali būti praktiška kėdė, gyvenamasis kambarys, miegamasis, skalbimo patalpa, arba pagal prausykla.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Plastikiniai