Magnetinis Durų fiksatoriai Virtuvės Spintoje drabužių Spinta Spyna Magnetai, Nerūdijančio Plieno Siurbimo Baras Tyla Ne mojuoti Aparatūra
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€28.42
€19.33
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t13095

Savybės:

*Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti

*Sunkiosios magneto stiprumas : Kiekvienoje mount namai tris magnetas su ypatingai stiprus traukti, kad turi sunkiųjų durys ar vartai sandariai uždarytos.Geras, naudojant ant durų sklendę, kuri yra nenaudingas ar išlaikyti savo augintiniai, ar vaikams nuo atidarymo spintos, komodos, stumdomos durys, langas durys, stiklo durys, prancūzijos ir sandėliukas durys, ir tt.Pridėti papildomų saugos elementų su savo namų su mūsų patikima magnetine spyna.

*Ilgalaikį Patvarumą: 304 nerūdijančio plieno, lenkijos korpusai, specialiai taip, kad atsistoti baldai naudoti, jūrų naudoti, naudojant lauke ar drėgnose patalpose, pavyzdžiui, virtuvėse, vonios kambarys, balkonas, valtis ir ratų/ campervan.Daugiau ilgalaikį nei plastiko ir nebegali išeiti.

*Platus: Ne tik sunkiosios durų uždarymo, taip pat gali būti naudojamas kaip smulkių įrankių laikiklis per stiprios magnetinės jėgos.Jūs galite įdiegti šį super magnetas prašau jūsų workbench turėti smulkių metalinių įrankių, pvz., atsuktuvas, veržliaraktis ir kt.

*Lengvas Padėties nustatymas: Montavimo dvi elipsės formos skyles visų pirma, siekiant reguliuoti vieta kostiumas uždarymo.Taigi jums nereikės nerimauti apie tai, ar ji gali būti sunku rasti mount tiksliai.Ultra-plonas klijų lapas strike plokštės, kurios yra įtrauktos.

Techniniai duomenys:

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1*Kabinetas Magnetinio sugauti

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Tipas : Durų Fiksatoriai & Durų Arčiau
  • Prekės Pavadinimas : ANENG
  • Modelio Numeris : Kabineto Magnetinio sugauti
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys : Metalo apdirbimo
  • Kilmės : Žemyninė Kinija