12V Į 220V/110V Car Power Inverter Konverteris, Kroviklio Adapteris, USB Dual Įtampos Transformatorių, Modifikuotų Sinusinės Bangos
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€230.46
€163.62
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t1353

12V Į 220V/110V Car Power Inverter Konverteris, Kroviklio Adapteris, USB Dual Įtampos Transformatorių, Modifikuotų Sinusinės Bangos

Aprašymas:

Pavadinimas: Car power inverter 3000W.

spalva: geltona,juoda

Važiuoklės medžiaga: plastikas

Dydis: 161*112*56mm

Svoris: 0.5 kg

Įėjimo įtampa: DC 9.5 V-15.5 V

Išėjimo įtampa : AC 220V

Išėjimo dažnis: 220V(50Hz)

Viršūnių Galia : 3000W

Nominali galia: 300W

Ekranas:Smart ekranas .

Išėjimo signalo: Modifikuotų sinusinės bangos.

Savybės:

-Turimą Asortimentą Vardinės Įtampos Elektros Prietaisai: 200-240V, 100 - 120V .

-Saugus Asortimentą mūsų keitiklio Įėjimo Įtampa:12V: 9.8-15V.

-8 Saugos Funkcija:

①Reverse poliškumo apsauga

②Low įvesties įtampos apsaugos

③High įvesties įtampos apsaugos

④Over-srovės apsauga

⑤Shor tcircuit apsauga

⑥Over temperatūros apsauga

⑦Over apkrovos apsauga

⑧Internal saugikliai

Techniniai duomenys:

[3000WPowerinverter]Car power inverter, su 2 USB jungtimis ir KINTAMOSIOS srovės lizdo.nepertraukiama galia:300W.didžiausioji galia:3000W.

[MCU LCD Ekranas]Automobilių keitiklis turi micro-valdymo blokas, LCD supranta, keičiantis žmogaus-mašinos informacijos, ir gali žinoti darbo statusas keitiklis realiu laiku, įskaitant įėjimo įtampa, išėjimo įtampa, išėjimo dažnį, baterijų galia, apkrovos ir kitos informacijos.

[Greito Įkrovimo]Bual USB jungtys galima krauti ir daugelyje telefonų ir planšetinių kompiuterių tuo pačiu metu ( 4.1 ), o 110V AC realizavimo puikus nešiojamas kompiuteris, drone, ventiliatorius, kamera, CPAP mašinos, žaidimų konsolės, pakurti, TV, DVD grotuvai, žibintai, "iPad", RV, ir kiti elektroniniai prietaisai.

[Mufti-Apsauga]Vidinis saugiklis, siekiant apsaugoti savo prietaisą,saugaus įkrovimo dizainas suteikia apsaugą nuo "" "-" Atvirkštinis ryšys,per šildymo,po ir per įtampos,trumpas jungimas,per apkrovas,ir per apmokestinimo.

[Lengvos konstrukcijos]Lengvas ir kompaktiškas,idealiai tinka poilsis,kempingas, ir darbo kelionių.Jis gali būti prijungtas prie beveik any12V galia transporto priemonė,teikianti apmokėjimo galimybes bet kur.

Pakuotė:

1 x Power Inverter

2 x Baterijos Įrašą

1 x Cigarečių Degiklio Kištukas

1 x anglų Vadovas

Pastabos:

Tai pagerino modifikuotų sinusinės bangos keitiklio.Dėl darbo principas variklis, jis nėra tinkamas induktyvieji įtaisai su įmontuotu varikliai: pavyzdžiui, plaukų džiovintuvai, kondicionierius, kavos aparatai, vandens siurbliai, virduliai, indukcinių viryklių, šaldytuvų, mikrobangų krosnelių ir kt.Šie įtaisai reikalauja gryno sinusinės bangos keitiklio būti maitina iki.

Mūsų modifikuotų modifikuotų sinusinės bangos keitiklis yra tinkama įranga: elektriniai ventiliatoriai, iškylų apšvietimas, nešiojamieji kompiuteriai, krūties siurblius, purkštukus, skustuvai, gelbėjimo įranga, išmanieji telefonai, nešiojamas maitinimo tiekimo, planšetiniai kompiuteriai, GPS įranga, Televizoriai, Baterijų Įkrovikliai, DVD Grotuvai, MP3 Grotuvai, Stovyklavimo Įranga ir Mobiliojo Biuro Įrangos (Patarimas: įsitikinkite, kad iš viso prijungtų prietaisų galia yra ne didesnė kaip 300w, kaip mūsų nuolatinė galia yra 300W ir peak galia 3000W)

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Funkcija 1 : Universalus, Patogus Daugiafunkcinis
  • Tipas : DC/AC Keitikliai
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • 2 funkcija : Inverter Nešiojamų patogus
  • 3 funkcija : Lauko Efektyvus Kompaktiškas
  • Parama : dropshipping&didmeninės