Matomas
5vnt 2Inch Juoda Biuro Kėdė Ratų Atsarginės Dalys, Biuro Kėdės Ratukai Sunkiųjų Pakeitimo Kietmedžio Grindys/Kilimas
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€15.86
€11.58
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t179417

STANDARTINIO DYDŽIO - Mūsų ratukas varantys volai tilptų dauguma biuro kėdė modelių, Standartinis stiebo skersmuo: 7/16 colių (11mm), kotelio ilgis: 7/8 colio (22mm),Biuro Kėdės Ratukas Varantys Maksimalus Svoris Reitingas: 50KG kiekvieno rato.

LENGVAS MONTAVIMAS - Tiesiog ištraukite senų kėdės rato ir jį, tada stumti lazdele naujų biuro kėdė varantys į lizdą, kol jis yra patikimai pritvirtintas.Tai kaip keičiasi į naują kėdę.

AUKŠTOS KOKYBĖS RATAI - Pagaminti iš aukštos kokybės poliuretano.dėvėti, atsparus, lengvas, lengva pakeisti ir naudoti, gali apsaugoti kietmedžio, laminatas, keraminės čerpės, šiferis, ir visos kitos kietos medžiagos grindis nuo sugadinimo ir įbrėžimų,biuro kėdė varantys visada yra tvirta ir lengva valdyti, kada sukti.

PLAČIAI TAIKYTI - Tinka labiausiai biuro kėdės,kompiuterio kėdė, žaidimų kėdė,vykdomosios kėdės, darbo kėdės, geležinkelių kėdės, lengvai skaidrę ant kietos grindys kiliminė danga ir poliuretano medžiaga, labai tinka naudoti namuose ar biure.

Spalva: Juoda

Medžiaga: nailonas

Pakuotės Turinys:

5 x ratus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija