3D Spausdinimo Pen lagaminas Su Ranka Virvę, Vežančių Saugojimo Krepšiai Scratchproof Reikmenys 3Doodler Pradėti+Essentials " 3D Rašiklis
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€13.11
€9.18
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t2045

3D Spausdinimo Pen lagaminas Su Ranka Virvę, Vežančių Saugojimo Krepšiai Scratchproof Reikmenys 3Doodler Pradėti+Essentials " 3D Rašiklis

Ypatybė:

1. Specialios Konstrukcijos: specialiai 3Doodler Pradėti+Essentials " 3D Spausdinimo Pen Nustatyti vaikų 3D spausdinimo rašikliai.Atminkite, kad spausdinimo rašikliai ir kiti priedai neįtraukiami.

2. Aukštos Kokybės Apsauga: Pagamintas iš poliesterio audinio, ir EVA, jis yra patvarus ir gniuždymo, apsaugoti savo 3D spausdinimo pen, nuo poveikio ir įbrėžimai, suteikiant puikią apsaugą nuo įbrėžimų, purvo, smūgių ir kitų kasdien žalą.

3. Nešiojamų ir Lengvas: Sveria mažiau nei 140 g ir įrengta rankoje virvę, jūs galite saugiai pakabinti talpinimo dėl savo maišą arba laikykite jį rankoje, todėl jums patogiau keliauti.

4. Stabilus Laikant: Pastatytas akių kišenėje ir griovelis, jis leidžia jums saugiai užtikrinti 3D spausdinimo pen vietoje ir saugoti mažų priedų ar kitų daiktų.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Gaminio medžiaga: Poliesteris medžiaga+EVA

Produkto spalva: Mėlyna, Oranžinė, Žalia (pasirinktinai)

Taikomas modelis: 3Doodler Pradėti+Essentials " 3D spausdinimo pen

Išvaizda dydis: Apie 176x90x60mm/6.92x3.54x2.36inch

Produkto svoris: Apie 133g (įskaitant pakuotę maišo svorio)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Saugojimo Krepšiai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Suderinamos Prekės/Modelis : NĖRA
  • Prekės Pavadinimas : ALLOYSEED
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris : 3D Spausdinimo Pen lagaminas