Espresso kavos Aparatas 15 Bar, Espreso ir Kapučino Mašina su Pieno Putų, Espresso Maker su Garlaivis, Skaitmeninio Touch Screen M
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€1 151.89
€886.96
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t21588

【 Skonio Espresso】15bar aukšto slėgio gavyba ir 1100W galingas katilas šildymo sistema gali užvirinti aukštos kokybės crema per labai trumpą laiką.

【Pastovios Temperatūros Kontrolė】Su NTC temperatūros kontrolės sistema, espreso kavos aparatas gali tiksliai kontroliuoti gavybos temperatūra (197℉) ir putų pieno temperatūra(248℉) .

【Reguliuojamas Rankiniu Putų】 ° pasukti garo lazdelė gamina stiprus ir garų šilkiniai sklandžiai pieno puta.Nuimamas putų lazdelė, leidžia valyti lengva.

【Skaitmeninis Ekranas Touch Screen】 skaitmeninis ekranas funkcija espresso maker daro kiekvieną gavybos tikslus ir kontroliuoti .("PASIDARYK pats")

【Žemo slėgio pre-mirkymas】 visiškai sugeria milteliai, ir tada atlieka aukšto slėgio gavyba, siekiant išgauti daugiau visiškai ir išvengti formavimas kanalo poveikį.

【Lengva Pritaikymas】 Pritaikyti išėjimo ir laiką vieną taurę, ir dviejų puodelių automatiškai du kartus.Pritaikyti du kartus puodelį, vieną puodelį automatiškai perpus.

【Atšilimo Puodeliai】Atšilimo puodeliai ant mašina, įsitikinkite, espresso geras skonis.Jūs galite kurti espresso, kapučino, latte ar macchiato su šiuo maker namuose.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas : SHIYAN