32pcs 22mm Kietmedžio Grindys Juda Sofa Baldai, Slankmačiai Su Varžtais Counter Tvirtas Daugkartinio naudojimo jungiamosios Detalės, Kėdės Koją, Darbo Taupymą
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€12.88
€9.66
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t279616

Aprašymas:

【Apsaugoti Kilimai Ir Baldų】Stick slankmačiai baldų kojų, jūs galite lengvai perkelti baldai, ir veiksmingai apsaugoti kilimą nuo įbrėžimų ant baldų,veikia labai gerai, grindys taip pat laminuotos grindys ir kiliminė danga.

【Tvirtos Medžiagos】Šių baldų slankmačiai, yra pagaminti iš plastiko, tvirtas ir patvarus, speciali medžiaga, dėvėti labai atsparus, patogus ir sutaupyti laiko.

【Plačiai Naudojami】Idealiai tinka sofos, staliukai, stalai, kėdės ir kiti baldai gali būti plačiai naudojama kabinetas, sumažinti vibraciją ir triukšmą, kurį sukelia juda baldai.

【Pakuotė】Yra 32 gabalus baldai, slankmačiai, kiekvieno stalo grindų sklandytuvų skersmuo yra 2.2 cm.Puikiai tinka lengvai sunkius baldus kilimu paviršių.

【Lengvai Juda】Su šių kilimų slankmačiai, jūsų medienos, kėdės ir stalai bus skaidrę ant kilimo labai gerai, ir baldai gali būti lengvai perkelta be deformacijų, žalos ir nėra reikalingos pagalbos, kai jūs vakuume.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas+guma

Spalva: šviesiai mėlyna

Matmenys(apytiksl.):skersmuo 2.2 cm/0.87 colio, storis 0,7 cm/0.28 colių

Pakuotė:

32 Vnt. x Slankmačiai

32 Vnt. x Varžtai

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Medžiaga : Plastikiniai
  • Formos : Round
  • Kilmės : Žemyninė Kinija