M2 NVME Adapterio plokštę M. 2 M-Raktas Akceleratoriaus Kortelės SSD Į PCIE4.0 M. 2 PCI-E4.0 Konverteris Paramos 1U Serverio 2230-2280 M. 2 SSD
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€3.29
€1.65
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t3265

M2 NVME Adapterio plokštę M. 2 M-Raktas Akceleratoriaus Kortelės SSD Į PCIE4.0 M. 2 PCI-E4.0 Konverteris Paramos 1U Serverio 2230-2280 M. 2 SSD

Ypatybė:

1. Universalus Suderinamumas: Ši M2 NVME adapterio plokštė palaiko keturių skirtingų dydžių, įskaitant 2230/2242/2260/2280, todėl ją suderinama su įvairiais M. 2 NVME protokolo kietieji diskai.Mėgaukitės lanksčiai naudoti įvairių ratai dydžių, kad atitiktų jūsų specifinius saugojimo reikalavimus.

2. Patobulintas Šilumos Išsklaidymo ir Stabilumas: matricos šilumos išsklaidymo skyles ant šios plėtros kortelę ar padidinti aušinimo paviršiaus, veiksmingai iššvaistymo šilumos ir pagerinti stabilumą kietajame diske.Patirtis optimalų našumo ir patikimumo net ir per didelio greičio operacijas.

3. Minkštųjų Švyti Dizainas: Su savo švelni ir minkšta šviesa, tai MKEY PCIe riser card siūlo vizualiai malonus estetinė.LED rodiklis išlieka šviečia, kai įjungtas, teikti subtilus ir elegantiškas švyti, kad prideda liesti rafinuotumą į savo nustatymus.

4. PCI-E Sąsają Kanalas: Šis greitintuvas kortelę naudoja PCI-E, sąsaja kanalo, užtikrinant suderinamumą su X4/X8/X16 lizdus.Galite drąsiai diegti kortelė įvairiuose lošimo konfigūracijų, nesirūpindami apie suderinamumo problemas.

5. Lengva įdiegti ir konfigūruoti: Įdiegti šią M. 2 PCI-E4.0 konverteris yra paprasta ir be jokio vargo.Tiesiog prijunkite savo 2 M. NVME kietojo disko adapteris, saugoma ją į vietą, ir įdėkite kortelę į atitinkamą lizdą.Pradėti mėgautis padidinta rezervuarų talpa ir didelio greičio savybių, su lengvumu.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: PCI-E Riser

Modelio Numeris: M2 NVME Adapterio plokštę

Gaminio Dydis: 95x34x1.5mm/3.7x1.3x0.05inch

Parama HDD: Įvairūs PCI-E protokolo NVME.M.2

SMA Lizdas: M. 2M-Key (nepalaiko SATA protokolo NGFF)

Sistema: Mac os/Windows/Linux

Savybės: Kompaktiškas ir patogus, paramos 1U serverio

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Adapteris Kortelės

1 x Fiksavimo Diskas Varžtas

1 x Juda Stud

1 x Atsuktuvas

[relateproductdetail/]

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Tipas : PCI-E Riser
  • Prekės Pavadinimas : ALLOYSEED
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris : M2 NVME Adapterio plokštę