Nykščio Rankena 2 Poros Lengva Įdiegti Didelio Jautrumo Kreiptuką Pakeitimo Išvengti Slydimo Silikono nešiojamų Konsolių
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€2.36
€1.27
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t3429

!--StartFragment--

Pasekėjų

Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, kad jūs įspūdingas ,prašome spausti sekti ir tapo mūsų pasekėjų ,ten bus kai counpons arba diskonto ypač mūsų pasekėjų, kai jums, kad vėl mūsų parduotuvėje.

Labai ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų daiktų ir linkime jums malonaus pirkimo.Jei turite klausimų apie mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes visada čia, su jumis.

!--StartFragment-- 4Pcs Nykščio Rankena Minkšto Silikono Išvengtumėte Slydimo Pakeitimo Kreiptuką Nykščio Stick Garų ROG Konsoles !--EndFragment--

Savybės: 1. 4PCS: Jūs gausite 2 Poros (4pcs) mielas nykščio kovą.Būna 2 skirtingų stilių, prideda skonio į savo žaidimą, Jis yra lengvas ir plonas, kad jūsų duomenų valdytojas atrodo labiau patrauklus, ne nepatogūs.

2. ANTI SLIP: Thumb rankenos danga ateina su anti slip dizainas, padidinti trintį tarp piršto ir valdiklis.Kad jūsų pirštų nuo slydimo išjungti ir suteikti daugiau tikslumo ir jautrumo, gali sukurti daug įdomus ir padidinti savo žaidimų patirtis.

3. MINKŠTAS IR PATOGUS TOUCH: Kreiptuką yra pagaminti iš bekvapis silikoninės medžiagos, kuri gali apsaugoti analoginės lazdelės nuo įbrėžimų ir purvo, ir tai labai patogu liesti!

4. SUDERINAMA SU: Thumb Grip yra skirta Garo pultai, už ROG delninis konsolės.

5. LENGVA ĮDIEGTI: Pirma, savo ruožtu per kreiptuką .Tada, suderinti jį.Paskutinis, rudenį .

Specifikacija: Elemento Tipas: Nykštys Su Šlapia Danga

Medžiaga: Silikonas

Kiekis: 4pcs

Tinka: Garo Pultai, už ROG Delninis Konsolės

Paketų Sąrašo: 4 x Nykščio su šlapia Danga

Apie Darbo Užmokestį

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Suderinamos Prekės/Modelis : Sony
  • Prekės Pavadinimas : VBESTLIFE
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Aksesuarai Tipas : Pakeitimo Shell