Dual Įkrovimo Stoties, 3 Lygių Reguliuojamas Ventiliatoriaus Greitis Pastatytas 10 Žaidimo Kortelės Lizdas Aušinimo Stovas su LED Šviesos PS5 naujas.
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€76.84
€36.89
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t3447

Dual Įkrovimo Stoties, 3 Lygių Reguliuojamas Ventiliatoriaus Greitis Pastatytas 10 Žaidimo Kortelės Lizdas Aušinimo Stovas su LED Šviesos PS5

Savybės: 1. Profesionalus Dizainas: Valdiklis, įkroviklis, maitinami už PS5 konsolės USB C išvesties prievadą, integruotą atmintį PS5 konsolės, už PS5 aušinimo ventiliatorius, PS5 valdytojas įkroviklis, už PS5 nuotolinio valdymo, ir 10 PS5 žaidimai.Tvirtinimo varžtai yra nustatomas siekiant pagerinti stabilumą.

2. Aušinimo Ventiliatorius: Aušinimo stovas gali veiksmingai cool 2 PS5, t. y. Playstation 5 skaitmeniniai ir Playstation 5 diskų versija. 2 galingi ventiliatoriai paspartinti oro cirkuliacija viduje už PS5 konsolės ir čiulpia iš karšto oro.Trijų greičių gerbėjų yra valdomas ventiliatorius, įjungti ir jie turės skirtingų formos LED spalvų parodyti žvejybos įrankius (1 raudonas, 2 apelsinų, 3 žalios).

3. Krovimo Indikatorius: prijungus už PS5 priimančiosios maitinimo, tai PS5 įkroviklis gali būti greitai už du PS5 valdytojai, tuo pačiu metu.Ir ekranas priekyje įkrovimo stoties, rodo įkrovimo būklę dual prasme, skirtingų spalvų, raudona reiškia, apmokėjimo, mėlyna parodo veikiant budėjimo režimu, arba visiškai įkrauta.Tiesiog vieta, už PS5 valdytojo už PS5 įkrovimo stotį, taip, kad ji paliečia įkrovimo lizdas norėdami pradėti, apmokestinimo.Rankena piktogramos yra visi rodomos mėlyna spalva.

4. Nuotolinio Valdymo Lošimo, Žaidimo Kortelės Lizdas: vertikalus stovas komplektuojamas su nuotolinio valdymo lizdą ir ištraukiama lizdas, kuris gali turėti iki 10 žaidimo kortelės.Jūs galite įdėti už PS5 nuotolinio valdymo ir žaidimo kortelių vienoje vietoje, siekiant išvengti, kad negali rasti elementus, kai juos naudojant.Su ištraukiama žaidimas lizdas gali sutaupyti vietos ant stalo, kai jums jų nereikia.

5. Saugos, Apsaugos, Išlaikyti Tvarkingas: Dvigubos valdytojas įkroviklis turi daug pastatytas apsaugos žetonų kelią nuo viršsrovių, viršįtampis, perkaitimo ir trumpojo jungimo.Jūs galite saugiai laikyti PS5 pagrindinis įrenginys, skirtas PS5 kontrolierius ir kiti PS5 priedai kartu.Šis universalus PS5 stovėti laiko visus už PS5 priedai tvarkingai kartu lengvai saugojimo ir prieigos, ir saugo žaidimų srityje, švari ir tvarkinga.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Dual Įkrovimo Stotis

Medžiaga: ABS, Geležies

Taikoma už PS5 Priimančiosios ir Valdiklis

Vėjo Greitis: Trys Sustabdyti Patikslinimas (1 Greičio Raudoną Šviesą, 2 Greičio Oranžinės Šviesos, 3 Greičio Sustoja Žalia Šviesa)

Rankena Įkrovimo Įtampa: DC 5.1 V

Rankena Įkrovimo Srovė: 1000mA x 2

Ventiliatoriaus sukimosi Greitis: 4500 ± 10% RPM

Įkrovimo Laikas: Rankena Visiškai Įkrautas Laiko Apie 3 Valandas

Paketų Sąrašo:

1 x Dual Įkrovimo Stotis

1 x Varžtas

1 x USB Kabelis

1 x naudojimo Instrukcija

Kaip naudoti: Nuimkite produktą ir jį naudoti.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Suderinamos Prekės/Modelis : Sony
  • Prekės Pavadinimas : VBESTLIFE
  • Kilmės : Žemyninė Kinija