Numeris Atitikimo Žaislai Montessori Žaislas Matematikos Mokymosi Žaislų Saugojimo Krepšys statybinis Blokas Žaislas Geriausių Dovanų, Berniukų, Mergaičių
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€51.60
€25.80
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t3709

Numeris Atitikimo Žaislai Montessori Žaislas Medinis Motorinių Įgūdžių Žaislas su Saugojimo Krepšys Matematikos Mokymosi Žaislai Geriausių Dovanų, Berniukų, Mergaičių

Ypatybė:

1. Montessori Matematikos Nušvitimą: Skaičius, atitinkančių žaislų, paremtą Montessori ugdymo principus ir padeda vaikams mokytis math.By naudojant lazdos ir pacios operacijos, vaikai gali mokytis skaičių, kiekis sąvokas ir pagrindinius matematikos operacijos.

2. Pažinimo Nušvitimą: Plug-in, žaidimas vystosi vaiko pažintiniai gebėjimai pripažindami, forma, spalva ir kiekis, cilindrų blokus.Vaikai gali mokytis santykį tarp formos ir kiekio paliesdami, jausmas, ir palyginti skirtingus blokus.

3. Mokymosi Numeriai ir Kiekiai: lazdas ir skaičiaus atitikimo medinių motorinių įgūdžių žaislas padeda vaikams išmokti korespondencija tarp skaičių ir kiekį.

4. Traukinio Rankų judesių Koordinavimą: Matematikos mokymosi žaislai yra mokymo priemonė, kuri gali vykdyti vaikų rankų judesių koordinacijos, smulkiosios motorikos įgūdžius, loginį mąstymą.Klijuoti ir pacios operacijos reikalauti, kad vaikams stebėti, analizuoti ir spręsti problemas, auginti savo mąstymą ir problemų sprendimo įgūdžių.

5. Cilindrų Bloko Dizainas: cilindrų blokų kūrimo bloką žaislas saugus dizainas, be aštrių kraštų ir kampų, todėl tinka vaikams naudoti.Medžiaga yra patvarus ir gali būti pakartotinai išardyti ir surinkti, padidinti grojimo įdomus ir tvarumą.

Specifikacija:

Rekomenduojame Amžius: 3+y

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Atitikimo Žaislai

Dydis: 12 * 6 * 1cm

Medžiaga: Guma, mediena

Pastaba:

Spalvos priedai yra atsitiktiniai ir nėra nurodytas.Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant.

Ji yra smulkių priedų ir aštrių daiktų, ir vaikai turėtų lydėti suaugusieji jį užbaigti.Prašome rūpintis vaikų ir išvengti ryti.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

57pcs x Žalia Lazdos

10vnt x Lizdas Lentos

1 x Saugojimo Krepšys

[relateproductdetail/]

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris : Numeris Atitikimo Žaislai
  • Brūkšninis kodas : No
  • Medžiaga : Mediena
  • Rekomenduojame Amžius : 18+, 7-12y, 4-6y, 14+y