Matomas
YT1F Replaement Universal AC Nuotolinio Valdiklio GREE YT1FF YB1F2 YB1F2F Oro Kondicionierius, Nuotolinio Valdymo
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€61.22
€52.03
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t382668

Nuotraukos informacijos puslapyje

Klientas turi skaityti

1. prieš perkant, kaip patinka, kaip du žirniai, prašome patvirtinkite, kad modelis ir mygtukai, mygtukai turi būti lygiai tas pats, todėl, kad jie gali būti naudojami dažniausiai (TV modelio, gali būti naudojama tik kaip nuoroda, o ne kaip pagrindas įsigyti.Prašome atkreipti dėmesį.Nėra perka pagal išvaizda nuotolinio valdymo).Jei turite klausimų, kreipkitės ir fotografuoti kitą nuotrauką.

2. Nuotraukos Aprašymas: visos nuotraukos yra paimtos natūra.Dėl savo gamybos fabriką, ten yra daug produktų modelių, dideliais kiekiais ir daug gamybos kartus.Kūdikis gali turėti nedidelių skirtumų išvaizdą (įskaitant logotipas, spalvos, svorio ar kt.) dėl gamybos partijos, bet kokybė yra ta pati.Prašome būti tikri, kad perkate!

3. Kai perkate internete, jūs negalite pamatyti tikrą objektą, ir ekrane gali turėti spalvų skirtumas, kuris neišvengiamai skiriasi nuo to, ką jūs manote.Prašome prašyti pirkėjo pirkti atsargiai.Jei turite klausimų, kreipkitės iš anksto, kad išvengti nereikalingų ginčų, po to!!

4. Kokybės užtikrinimas: produktai parduodami mūsų parduotuvėje bus panaudoti profesinės nuotolinio valdymo tikrinimo priemonės iki pristatymo, ir kiekvienas mygtukas bus profesionaliai išbandyti.Prašome būti tikri, kad perkate!

5. Šio gaminio sudėtyje nėra baterijos.Klientams reikia pirkti 2 AAA baterijas vietos parduotuvėse ir įdėti juos į darbą paprastai

po pardavimo paslaugos

1. Tai yra garantuojama, kad bus pakeisti per vienerius metus ne žmonėms žalos.Tai garantuoja dvejus metus.Jis nėra garantuotas dėl žalos, pavyzdžiui, vandens, kritimo ir išardymą.Pirkėjas ir Pardavėjas turi būti kelionei krovinių per 40 dienų, ir pirkėjas prisiima kelionei krovinių po 40 dienų.Jei jis yra grąžinamas ne kokybės priežasčių, pirkėjas turi būti kelionei krovinių.

2. Jeigu pirkėjas perka, kad negerai, ar nemano, modelį, kelionei krovinių nebus padengti.

3. Sumokėti prieš 8 val. ir tą pačią dieną, pristatyti tą pačią dieną mokėti po 8 val, ir pristatyti kitą dieną.

4. Prašome atidaryti pakuotę ir patikrinkite, ar prekės buvo sugadintos prieš pasirašant.Jei yra žalos ar kiekis yra negerai, prašome atsisako pasirašyti ir susisiekti su mumis laiku.

5. Po pasirašymo, parduotuvės nebebus prisiimti bet kokią atsakomybę

Atitinkamas vertinimo

1. Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis derėtis.Jei nėra tiesioginio vidutinės ar prastos vertinimo, visų skundų yra kenksminga vertinimo ir laikomi automatiškai atsisakyti garantija teisė.

2. Brangina teisę vertinimą, suprasti vienas kitą ir suprasti pardavėjo pasitenkinimą ir sunkų darbą ir parduoti prekes!

Trikčių diagnostika

1. Pirma, pateikti nuotraukas originaliu nuotolinio valdymo patvirtinti, ar tai buvo nusipirkau negerai.

2. Jei lemputė ne (be rodymo ekrane), patikrinkite, ar baterijos kontaktus į teigiamas ir neigiamas poliai (ar ją pakeičia nauja baterija).

3. Jei nėra negerai pirkti ir ekraną, infraraudonųjų spindulių kameros funkcija "režimas" turimų mobilusis telefonas gali būti naudojamas ir "režimas" gali automatiškai reguliuoti šaldymo.

4. Jei programa sutrikimas, gamyklos nustatymas gali būti atkurta iškrovimas (kai išimsite bateriją, nuspauskite ir palaikykite mygtuką 5 sekundes, ir tada įdiegti baterija pabandyti)

bandymo metodas

1. Įjungti fotoaparato funkciją, mobiliojo telefono, taškas siųstuvas nuotolinio valdymo fotoaparatas skylę 1-3cm, ir kiekvieną klavišą turite paspausti perduoti signalą.Jei jis yra normalus, ekranas mobiliojo telefono pamatysite ryškią šviesą ("Apple" mobiliojo telefono sistemos yra skirtingos ir negali būti išbandyta).

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Pakuotė : No
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Naudoti : TV, Oro Kondicionierius, Projektoriai, Garso / Vaizdo Grotuvai, Fotoaparatas / Video Kamera
  • Belaidis Ryšys : RF, IR
  • Paramos PROGRAMĄ : No
  • Kanalas : 4
  • Dažnis : 433 MHz