Sandariai Užtaisai pagal Data Ekrane Dvigubo Sluoksnio netoksiškas Miltų Užtaisai Rūdžių Atsparaus Nerūdijančio Plieno Arbatos, Kavos
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€25.06
€16.54
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t4086

Nerūdijančio Plieno Sandarų Indą Kavos Miltų, Cukraus Konteinerių Laikymo Indelį su Išleidimo Vožtuvas

1. Dukart sluoksnis sustiprintas nerūdijančio plieno užraktas , sandarinimo veiklos yra stabilios, tvirtos sagtis , sandarinimo geresnių rezultatų.

2. Jar burną, sutvirtintas plieno , kuris yra patogiai jaustis ir patvarus, paprastas dizainas, lygus paviršius negadina rankas.

3. Pastatytas vieną pusę išmetimo vožtuvai, padeda užtikrinti šviežumo jūsų kavos pupelės išlaikyti dėmesį ir be žalingų oksidacijos.

4. Dangtelio ekranas data, tai padės jums sekti šviežumo jūsų kavos atliekų prevencija ir mėgautis turtingu ir kavos šviežumo bet kuriuo metu.

5. Dangtelis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų plastiko, silikono sandarinimo , kuris yra netoksiškas ir draugiškas aplinkai.

Specifikacija: Būklė: Nauja

Elemento Tipas: Kavos Filtras

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas+Plastikas

Spalva: Balta

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Kavos kapsulės, novatoriškų šviežumo vožtuvai išleisti CO2, bet lock out deguonies.Sandariai, uždarose talpyklose sustabdyti šį procesą ir nuolaužos kavos.

Paketų Sąrašo: 1 x Kavos Filtras

Pastaba: 1. Prašome leisti 1‑2in klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas : Ashata