Pieštukų Drožtukas Anti Slip Mokyklos Veiksmingai Saugos Lengvas Studentų Nešiojamų Raštinės Reikmenys Klasėje Praktinis Vadovas Sukamosios
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€15.17
€11.83
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t4191

Aprašymas:

【Medžiagų techniniai reikalavimai】Pieštukų drožtukas priimti skaidraus plastiko korpuso dizainas, lengva stebėti, Aiškiau pieštuko drožlės, patogu valyti ir stebėti bet kuriuo metu, patogu ir praktiška.

【Produkto Privalumai】Vadovas pieštukų drožtukas, aprūpinti su didelės talpos drožlės lauke, dirba anti slip bazės, leidžia jums kontroliuoti procesą ir jėga bet kuriuo metu, gerokai padidinti savo įdomus pagaląsti pieštukai, padaryti gyvenimą įdomesnį.

【Funkcija Poveikis】Pieštukų Drožtukas su konteineriu, su automatinio panaikinimo suskirstytas branduolys, kai pieštukas paryškina, išvengti pernelyg didelio galandimo ir pieštuku atliekų.

【Naudojimo Sritis】Pieštukų drožtukas su rankena tinka apvalaus, trikampio formos ir šešiakampe pieštukai.Galite pasinaudoti šia pieštukų drožtukas į mokyklą, biuro, namo, ar bet kur, kur jums reikia.

【Patogu, Praktiška】Rankinis valdymas yra lengva mokyklos vaikams naudoti.Idealiai tinka mokyklos, namų, ir biuro, tyli ir patikima, su minimaliomis sutrikimų.Jis tinka įvairių vietų, kaip mokykloje, namuose, bibliotekoje, studija, lauko.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Spalva: juoda

Matmenys(apytiksl.): (L x W x H)8.6 x 5.3 x 11,4 cm/3.39 x 2.09 x 4.49 colių

Pakuotė:

1 Vnt x Pieštukų Drožtukas

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Amžius : >8 METŲ AMŽIAUS
  • Prekės Pavadinimas : Hinmay
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Tipas : Mechaninė