Dvigubas Vožtuvas Putų Patranka Dual Purškimo Pistoletas 1/4 Greitai Prisijungti Putų Pistoletas Dual Vožtuvas Putų Generatorius Priedai Aukšto Slėgio Plovimo
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€24.73
€11.37
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t4246

Dvigubas Vožtuvas Sniego Putų Purškimo Pistoletas 1/4 Greitai Prisijungti Putų Patranka Dual Purškimo Pistoletas 3000PSI Putų Pistoletas Dual Vožtuvas, skirtas Aukšto Slėgio Plovimo

Ypatybė:

1. Greitai ir Lengvai Purkštukų Keitimas: Tai sniego putų purškimo pistoletas leidžia greitai perjungti iš vienos antgalį į kitą be poreikio demontavimas tūtos arba putų ginklus.Jis ateina su 1/4 greitai-prijunkite kištuką lengva priedą.

2. Patogus Kanalų Perjungimas: paspauskite aukštyn ir žemyn mygtukus šis slėgio plovimo priedas, galite lengvai persijungti tarp putų ir vandens kanalus, todėl automobilio plovimo vėjas.Atsisveikinkite su daug laiko rankiniai nustatymai ir mėgautis patogumui greitai transformacijas.

3. Lengvas ir Greitas Instaliavimas: putų patranka dual purškimo pistoletas yra skirtas greitai ir be jokio vargo, montavimas.Jos nerūdijančio plieno konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą ir ilgalaikius rezultatus, net ir esant aukšto slėgio sąlygomis.

4. Universalus ir pritaikomas: Tai putų pistoletas dual vožtuvu reguliuojami storio putų ir vandens srauto reguliavimas, leidžianti jums pritaikyti savo automobilio plauti, pagal jūsų pageidavimus ir valymo poreikius.Pasiekti tobulą pusiausvyrą putų aprėptį ir vandens slėgį, siekiant optimalių rezultatų.

5. Profesionalios Kokybės Valymas: skirtus profesionaliam ir namų naudojimui, tai putų generatorius priedai padeda pasiekti visapusiškai ir veiksmingai automobilių plovykla.Aukštos kokybės medžiagos, panaudotos jo statybos užtikrinti patikimumą ir efektyvumą, suteikiant jūsų transporto priemonės putojantis švarus apdaila.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Rankenos Tipas: Piršto Tipas

Vandens Purškimo Tipas: Spray

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Jungtis: 1/4 colio greitai prisijungti

Vandens slėgis: 3000psi

Pakuotės dydis: 270x70x40mm/10.63x2.76x1.57inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Snow Putų Purškimo Pistoletas

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Rankenos Tipas : Pirštu Tipas
  • Su Vandens Vamzdžiai : No
  • Vandens Purškimo Tipas : Purškimo
  • Prekės Pavadinimas : alloet