Lentelės Viršuje Drėkintuvas USB Mažytė Namuose Mažas Rūkas Difuzorius Su LED naktinė lempa Ir Didelio tankio Filtro Elementas Išjungti Ponas Miegamasis
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€230.23
€115.12
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t454549

Kurti rami ir atpalaiduojanti atmosfera su mūsų LED Šviesos Drėkintuvai.Patinka švelnus drėkinimas su aktyvuotos anglies filtras ir 1L didelės talpos.Naudokite mygtuką keisti įrankius ir mėgautis ramioje sistema.

Spalva: Smaragdo Žalia

Pareigos: oro filtravimo, drėkinimo, ir hidratacijos

Pavara: 4 pavarų reguliavimas

Kontrolė: touch režimas

Maitinimas: USB nešiojamasis maitinimo šaltinis

Vandens bako talpa: 1000ml

Garantija: 8 valandų automatinis maitinimo išjungimas

Gaminio dydis: 16*14*17cm/6.30*5.51*6.69 į

Sąrašas:

namas formos drėkintuvas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gilus Odos Maitinimas: Atgaivinkite savo odą šiuo nedidelis namas drėkintuvas, kad naudoja ultragarso dulkinimo ir aukšto dažnio vibracijos gaminti smulkių vandens molekulių.

2.Kelis Vandens Valymas: Šis drėkintuvas yra aktyvintos anglies filtras, kuris valo vandens ir išleidžia švarią rūkas.Filtro elementas sugeria priemaišas vandenyje ir neleidžia jiems patekti oro.

3.1 L didelis vandens rezervuaras: Su 1L didelės talpos vandens bakas, šis mažas drėkintuvas išlaiko oras jūsų namuose optimaliai drėgna visą dieną.Atsisveikinti su nuolatinio vandens korekcijai ir "labas" tam, lengva kvėpuoti.

4.Nemokama Važiuoklės Reguliavimas: Pasiekti reguliuojamas drėkinimo su nedidelio namo drėkintuvas mygtuką norėdami perjungti pavaras.Nesvarbu, ar jums labiau patinka švelnus rūkas ar galingas produkcija, nemokamas koregavimo funkcija leidžia jums mėgautis puikus drėgmės lygis.

5.Veikia Tyliai: Ši maža namas drėkintuvas gali pasirūpinti grožio savo svajones, nes jis drėkina odą ir plaukus, o jūs miego.Ramiai mėgautis savo tylus sistemos, kuri gamina garso mažiau kaip 40 dB.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • is_custermized : No
  • Su Pakaba, ar Ne : No
  • Pakuotės Medžiagos : Plastikiniai
  • Modelio Numeris : Nedidelis Namas Drėkintuvas