Automobilių Kelio Pagalvėlė Universalus Atminties Putos Kojos Padas Patogus Apsauginis Automobilis Pagalvėlės, Sunkvežimių Ir Automobilių Paramos Priedai
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€10.11
€5.05
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t456611

Kulka Taškų:

1. Naudojimo paprastumas: pasiruoškite mėgautis patogiai ratai su mūsų Automobilių Kelio Pagalvėlė.Tiesiog valyti įrengimo vietoje, nulupkite apsauginę plėvelę, ir klijuoti alkūnės pagalvėlės su dvipuse lipnia juosta - ne kairės paliko.

2. Saugiai naudoti: Ratai su pasitikėjimu, naudodami mūsų Automobilių Kelio Pagalvėlių, kad ne tik palaiko ir atpalaiduoja jūsų alkūnės ir kelio per ilgą laiką vairuojant, bet taip pat suteikia apsauginį skydą.Patirtis saugiau ir maloniau važinėti!

3. Ilgai Tarnauja Gyvenimą: Šis automobilis kelio pagalvėlė yra pagaminti iš odos, pasižymi aiškiai ir subtilus tekstūros, siūlanti prakaito sugėrimo ir orui patogu ir sausa kelio.Šios medžiagos taip pat yra daugkartinio naudojimo ir dėvėti, atsparus, perspektyvus ilgalaikį naudojimą.

4. Lengva Palaikyti švarą: automobilių kelio pagalvėlė turi užtrauktuką dizaino, kad būtų sklandžiai traukti ir nėra pastovus, todėl jį lengva nuimti ir nuplauti.Aparatūros užtrauktukų nėra lengva, rūdžių, užtikrinant ilgaamžiškumą ir kokybę.

5. Plačiai Naudojamas: Šis automobilis kelio pagalvėlės gali būti lengvai įdiegtas į duris porankiu kaip atramą, ant stalo, kaip pelės riešo apsauga, arba įrengti abiejose konsolė kaip kojų apsaugas.Ji yra plačiai taikoma skirtingais tikslais ir scenarijus.

Aprašymas:

Auto Centras Kelio Padas yra puikus malonią vairavimo patirtį.Su dėvėjimuisi atsparios medžiagos ir aparatūra, užtrauktukų, patvarus, ilgai vairuojant.Lengvai klijuoti su dvipuse lipnia juosta, ir taip pat gali būti dedamas ant stalo, kaip pelės riešo apsauga.

Specifikacija:

1. Medžiaga: Oda

2. Svoris: 60g kiekviena

3. Dydis: (vidut.) 18*8*3cm/7.09*3.15*1.18 cm

Pakavimo Sąrašas:

2* Automobilių Kelio Pagalvėlės

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Įdaru : MEDVILNĖS
  • Modelio Pavadinimas : Automobilių Kelio Pagalvėlė
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Oda