Automobilių Atliekų Saugykla, Šiukšlių Konteinerių Automobilių Bin Šiukšlių Konteineris Nešiojamas Sandarus Automobilių Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Organizatorius Konteinerių Namų Stalai, Kavos Staliukai
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€75.14
€37.57
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t457833

Automobilio Šiukšlių Dėžę yra puikus sprendimas tiems, kurie nori išlaikyti savo transporto priemonės švara.Pop-up Viršelio Dizainas ir jo kompaktiškas dydis nebus užima vietos, nors ji gali turėti likvidaus ir net vaisių žieveles.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip darbalaukio šiukšliadėžės.Laikykite savo automobilį ir darbo vieta turi būti švari, su lengvumu.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mini Automobilių Šiukšliadėžės

Medžiagos: PP, ABS

Svoris: 105g

Dydis: apie 8,5*16.3 CM (3.34*6.41 colių)

Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Pakavimo Sąrašas:

Mini Automobilių Šiukšliadėžės *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Taupyti Erdvę: negalima aukoti brangų vietos su mūsų Mini Automobilių Šiukšliadėžės.Skirtos, kad tilptų dauguma taurės lizdus, ji taupo erdvę, o lengvai pastatoma ir stabilus.Laikykite savo automobilį organizuotas be komforto.

2.Praktinių Touch Valdymas: Šis mažas automobilis, šiukšliadėžės turi pop-up dangtis, kuris atsidaro paspaudus mygtuką.Po dangteliu yra uždaryti, šiukšliadėžės tai kvapas yra pateikta ir nėra išplito, todėl oro automobilio viduje nėra paveikta.

3.Lengva Naudoti: mini automobilių šiukšliadėžės yra skirtos laikyti skystosios atliekos, be jokio nuotėkio.Jos vientisai suformuota pagrindinė institucija užtikrina, lengva valyti, todėl jis puikiai tinka on-the-go naudoti.

4.Kelių Tikslų: Saugoti savo erdvę valyti su šiuo mini automobilių šiukšliadėžės!Jo elegantiškas dizainas tinka daugeliui aplinka, o tai puikiai tinka kompiuterius, kavos staliukai ir kt.Gauti organizuotas, ir su šį multi-purpose sprendimas, jūs nenorite gyventi be jos!

5.Didelės Talpos: Šis mini automobilių šiukšliadėžės yra 14cm giliai ir yra didelis gebėjimą turėti popieriniai rankšluosčiai, vaisių žievelių ir kitų šiukšlių.Tai patogu ir praktiška, nei kitų, šiukšliadėžės su maža anga ir mažo saugojimo kambarys.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Formos : Round
  • Stilius : be Dangčio
  • Tipas : Sandėliavimo Kibiras
  • Medžiaga : PP