Automobilių Pagalvėlės Pagalvę Automobilių Kaklo Parama Pagalvę Kaklo Pagalvėlė Automobilių Lėtai Atšokusio Kamuolio Dizainas Anti-Scratch Išnyks Atsparus Backstretch
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€24.68
€12.34
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t458745

Aprašymai:

1. Automobilių Pagalvėlės Pagalvės: Mėgautis patogiai ir saugiai važiuoti su šiuo automobiliu pagalvė pagalvėlės.Ji automatiškai deformuojasi, remiantis savo kūno poza, numatant optimalią paramą už jūsų kaklo ir galvos.

2. Automobilių Pagalvėlės Pagalvė yra šiltas žiemą ir vėsus vasarą, tinka visais metų laikais.Ji taip pat yra anti-drėgmei ir prakaitui, lengva valyti ir prižiūrėti.Reguliuojamos elastinės juostos tinka labiausiai highway transporto priemonių.Kad šiandien jūsų ir patirties skirtumas!

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Automobilių Pagalvėlės Pagalvė

Šerdis: space atminties putos

Išorės: Karvės Odos

Gaminio dydis: apie 27*12CM/10.63*4,72 colių

Spalva: juoda, smėlio, balta, čili (spalva pasirinktinai)

Produktų Sąrašas:

1*Automobilių Pagalvėlės Pagalvė

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kailis Medžiaga: Šis Automobilis pagalvė pagalvėlės gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų kaklo ir galvos, suteikti optimalaus paramos ir komfortą.Jis yra pagamintas iš soft-touch kailis medžiagos, kuri prisitaiko prie temperatūros savo kūną, laikyti jus šiltą žiemą

2.Lėtai Atšokusio kamuolio Dizainas: Miegoti patogiai kelyje su šio Automobilio Kaklo Pagalvė, kuri automatiškai deformuojasi, remiantis savo kūno poza, sukurti jausmą įtempių ir užpildyti tuštumą.

3.Jokio Prakaito, jokio Kvapo: oro skylę struktūra mūsų Automobilių Sėdynės Pagalvėlės Pagalvė suteikia galimybę jūsų galvos ir kaklo kvėpuoti ir išlikti kietas.Ji taip pat saugo pagalvės, bekvapis ir lengvai valoma.

4.Greitas Montavimas: Tiesiog wrap Automobilių Sėdynės Pagalvėlės Pagalvę aplink pagalvėlės su reguliuojamas elastinės juostos ir pritvirtinkite jį su pull-atsparus elastinga backstretch dirželis.Jis leidžia jums reguliuoti aukštį ir kampą pagalvę pagal savo skonį.

5.Plačiai Naudojamas: Šis Kaklo Pagalvė Automobilių yra puikus kelionių kompanionas vairuotojams, ir keleiviams.Jūs galite jį naudoti bet kokios rūšies transporto priemonių, tokių kaip automobilių, sunkvežimių, laisvalaikio, automobilių, visureigių ir pan.||

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Užpildymo Medžiaga : Sintetinio pluošto
  • Medžiaga : Natūralios Odos
  • Kilmės : Žemyninė Kinija