Automobilių Sunglass Turėtojas Automobilių Akiniai Laikiklis Klipas Adsorbcijos Odos Akiniai Laikiklis Klipas Akinius Kortelės Saugojimo Akiniai Pakaba
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€11.50
€5.75
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t461513

Aprašymas:

Lengva Įdiegti: Tiesiog įrašą automobilių stiklai įrašą į skydelis organizuoti savo akinius gražiai, be nerimauti apie prarasti arba messing savo akinius; aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir oda atveju nėra lengvai deformuojasi ir patvarus.

Organizuoti Savo Daiktus: Automobilį skydelis įrašus padėti organizuoti savo akinius ir išlaikyti jų vieta, todėl jūsų automobilio interjero trukdžių-nemokama ir suteikti patogumo, kai jūs norite juos gauti.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinys ir oda

Spalva: juoda, raudona, ruda

Dydis: 11.8*7.8 cm/4.64*3.07 į

Pakavimo sąrašas:

Automobilių stiklai įrašą*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir oda, akiniai įrašas yra daugiau tekstūra ir patvarus; nebus slydimo ar žalą, skydelis, tvirtas ir praktiškas, skirtas patogiai laikyti.

2.Daugiafunkcinis Akiniai nuo saulės Įrašą: Tvirtas automobilis skydelis įrašą, leidžia jums įdėti pora stiklų, ir papildomą kortelę arba bilietą, kuris gali efektyviai išspręsti problemą stiklų, patenkančių ir prarasti.

3.Built-in Sponge Apsauga: Į sunglass skydelis įrašas yra vidinė minkšta kempinėlė, kad nekenkia akiniai ir akiniai nuo saulės, sunglass automobilių įrašas butą ir šiek tiek platus, nebus našta automobilio skydelis arba palikti žymę ant.

4.Jokių Kliūčių, kad Peržiūrėti: Šis produktas neturi trukdyti jūsų kelionės saugumui, ji bus patikimai pritvirtintas ant saulės skydelis, bus ne trukdyti vairuotojo matymo, ir gali lengvai pasirinkti ir vieta akinius.

5.100% Pasitenkinimo Paslauga: Mūsų noras yra suteikti jums ir jūsų šeimai su restorano produktus.Taigi, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo : ce
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas : Akiniai Atveju