1 Ritės 3 Pos Krypties Kontrolės G Serijos P40 10GPM Hidrauliniai S 3625 VSI, Traktorių Bakuose Skaldymo Krautuvai
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€44.53
€22.26
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t464464

Aprašymas:

Taikoma Scenarijus: Ji gali būti plačiai naudojama hidraulinė sistema, krautuvai, sanitarijos, transporto priemonių, mažųjų krautuvų ir kitos statybinės technikos.

Pagrindinės Savybės:

Į P40 serijos neatsiejama multi-way krypties yra įrengta piloto valdomas, tiesiogiai veikiantys saugos (s) ir vieną-kelias s, ir naftos grandinė yra lygiagrečios alyvos grandinės.Turi paprasta konstrukcija, mažas nuotėkis, geros atidarymo ir uždarymo saugos ir funkcija ritės turi keletą formų 0, P, Y, ir A.

Yra dvi vietos nustatymo metodus: pavasarį grįžti ir plieno kamuolys padėties.

**Rekomenduojama žmonėms su tam tikrų profesinių žinių įdiegti.

Specifikacija:

Pavadinimas: G Serijos P40 Hidrauliniai Krypties Medžiaga: Vermicular Grafito Ketaus

Pakavimo Sąrašas:

1*Hidraulinis Krypties Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugiafunkcinis Krypties : Sukurta kaip aukšto našumo hidraulinė vienos ritės kontrolės , P40 Hidrauliniai Krypties Valdymas yra vienodai veiksmingi didelės galios ir mažo galingumo programos, veiksmingai kontroliuoti pavaros kryptį, pagreičio, ir lėtėjimo.

2.Tiksli Dizainas: Vienos ritės ir 3 padėčių s yra skirtos G Serijos P40 Krypties Valdymas , kuris gali efektyviai kontroliuoti skysčio srautas, atidarymo ir uždarymo pavaros į kelias pozicijas.

3.Stiprus Ištvermė: Hidraulinių Srautų Kontrolė gali ne tik dirbti pagal maksimalus slėgis 3625 VSI, tačiau taip pat suprojektuoti su max temperatūra 176 laipsnių / 80 laipsnių Celsijaus.

4.Ilgas tarnavimo laikas: G Serijos Hidraulinės Kontrolė yra lengva įdiegti, bet geriau už specialistus.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ir tvirtos medžiagos, kurios yra ekonomiškos ir ilgaamžės ilgą tarnavimo laiką.

5.Platus Taikymas: G Serijos P40 Hidrauliniai naudojama hidraulinėse sistemose, žemės ūkio, sodininkystės, miškų ūkio, statybos, pramonės, tinka žemės ūkio mašinos, traktoriai, purkštuvai, statybos mašinos, krautuvai, ekskavatoriai ir t. t.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija