Naujas
Už " Mitsubishi Outlander Ulonas DELICA 2.4 L Laikas Pavarų Fazės Reguliatorius Veleno Žvaigždutę 1147A010 1147A014
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€370.63
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t467305

Labas, mielas drauge, aš esu laimingas, kad jūs galite aplankyti mano auto dalių parduotuvėje, prašome kreiptis prekybininkai pirkdami neaiškios dalis, arba dalis nuotrauką palyginti ar dalis, skaičius, siekiant nustatyti, ar dalis yra tinkamas.

Aukštos kokybės veleno, daugiau nei dešimt metų prekės ženklo gamyklos bendradarbiavimą, 2009 m. pradėjo vystyti automobilių variklio VVT laiko serijos produktai virtualusis bendras fondas laiko veleno pavara, OCV alyvos kontrolės vožtuvas, sveiki ━(*'∀'*)ノ亻!Jūsų užklausą įsigyti, prašome išsamiai susipažinti prieš perkant

Žemiau duomenys yra modelis ir dalis numerius, montavimo nuorodos, susijusios atsargumo priemonės ir t. t., rasite informaciją, kai pirkimo, tai dalis, kuri turi būti įdiegta atidžiai.Įsitikinkite, kad atkreipti dėmesį į įrenginį.

Laikas yra svarbi dalis automobilių variklio dujų paskirstymo sistemos, laikas reiškia, kad vožtuvas atsidaro ir užsidaro reikiamu laiku, laiko yra "tinkamas laikas", tai yra, kampe pozicija variklio velenas paskirstymo ir alkūninio veleno turėtų atitikti kiekvieno kitas, ir taip užtikrinti, kad įsiurbimo ir išmetimo vožtuvai yra atidaryti ar uždaryti tinkamu metu.Jei laiko klaidoms, jis gali sukelti stūmoklio viršų vožtuvas.Per surinkimo procesą variklio, yra atitinkamas derinimo ženklai ant alkūninio veleno, veleno ir laiko juosta, ir ženklai, tarp trijų turi būti užtikrinta, reikia suderinti kai diegimas, siekiant gauti teisingą laiką.

Žiūrėkite diegimo žingsnis (1) Taikyti reikiamą kiekį aliejaus į veleno s cam ir leidinys ir vieta veleno ant cilindro galvos.Įdiegti veleno dangtelio veleno ir variklio galva. (2) Įdiegti veleno alyvos sandarikliai.Tepdami aliejaus, kad lūpos alyvos sandariklis, paspauskite veleno alyvos sandariklis, kol paviršius, plombos, ir dangtelio paviršiaus yra pylimas. (3) Įdiegti veleno laikas skriemulio veleno.

Kai kuriais atvejais, sugedus veleno sukelia žmonėms sukelia, ypač kai variklis yra suremontuotas, veleno nėra tinkamai išmontuoti.Pavyzdžiui, kai demontavimas veleno guolio dangtis, naudokite plaktukas, kad pasiektų sunkiai ar smalsauti su kūgio arba įdiegti guolių dangtelį misplacing poziciją, todėl atsiranda neatitikimas tarp guolių dangtelis ir korpusas, arba sukimo momentas guolio dangtelio tvirtinimas, varžtas yra per didelis.Montuojant guolio dangtis, atkreipti dėmesį į krypties rodyklė ir padėties numerio guolio dangtelio paviršiaus, ir sukimo momento raktas sugriežtinti guolio dangtelio tvirtinimas, varžtas griežtai pagal nustatytą sukimo momentą.

Atsargumo priemonės įrengimo kumšteliniams velenams!!Ne specialistai turėtų ne įdiegti ją patys!Galimos priežastys: laiko klaidos yra: įsiurbimo veleno reguliavimas solenoid valve nepakankamumas, veleno reguliavimo vožtuvo nepakankamumas, velenas paskirstymo mechanizmo trukdymo, nepakankamas tepalo slėgis arba aliejaus, be to, yra ne vietoje, grandinine prailginta, pirmoji dalis įrenginio yra geriausia tepti dalys, diegimo proceso dalių yra ne stora, nėra geras ženklas, instaliavimas turi būti geras, patikrinimas, siekiant išvengti nereikalingų problemų, ne parduotuvės pardavimo dalys problemų nėra atsakingi.!

Gamybos proceso dalių, rankiniu būdu pateikti ir pridūrė, profesinės mašina + dirbtinis regėjimo tikrinimas, ar yra žymių ar nelygumų, turinčius įtakos naudoti, dalys, staklės cilindrinių rotorių pin paspaudus, C tipo pin paspaudus, statorius, rotorius, lock pin lock pavasarį, lock pin sėdynės surinkimo ir montavimo, ir tada wrap parduoti, bendras prekės užsakyti prekes bus asmeniškai atidaryti pakuotę, tikrinimo, nesijaudinkite apie prekes 2 vertus, problemų, specialistai gali ardyti prekės, norėdami pamatyti, jei yra problema su prekėmis.Tada įdiekite jį, kad išvengti nereikalingų problemų.

100% Brand new ir aukštos kokybės

Dalies numeris:

1147A010

1147A014

Prisitaikyti prie transporto priemonės:už

2005-2012 m. " Mitsubishi Outlander 2.4 L (CW5W), Variklio Kodas: 4B12

2012-2015 m. " Mitsubishi Outlander Sport 2.4 L(GA5W), Variklio Kodas: 4B12

2009 - Mitsubishi Ulonas 2.4 L (CX5A), Variklio Kodas: 4B12

2007 - Mitsubishi DELICA 2.4 L (CV5W), Variklio Kodas: 4B12

Logistikos žinoti:

Nuo gamybos iki pristatymo 4-5 dienas, prašome patvirtinkite, kad paklausa jų dalis, prieš save-užsakymų išvengti nereikalingų ginčų.Jeigu jau pagamintos prekės nėra grąžinami, išskyrus atvejus, kokybės ar logistikos problemas

Dėl nepilno DHL, UPS, EMS, FedEx krovinių parametrai daugelyje šalių, jei jūs manote, kad keturi pagrindiniai express kainas yra prieštaravimų, galite paprašyti, klientų aptarnavimo cituoti ir keisti krovinių, ir apskritai šalyse ir regionuose gali turėti 6/8 nuolaidų, nei platformos

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas : Plieno, geležies, Aliuminio, MILTELIAI, metalurgija ir liejimo
  • OEM NO. : 1147A010 1147A014