Mielas Saulės Pelėda Automobilių Puošybos Dekoratyvinių Pelėda Realus Gyvūnų Purtant Galvą, Prietaisų Skydelio Dekoracijas Paukščių Atbaidymo Kabinti Priedų
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€6.25
€3.12
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t469519

Kulka Taškų:

1. Dekoracija Visur: Pelėda Automobilių Apdailos, taip, mielas pelėda formos, ji gali pridėti smagu kasdienį gyvenimą ir suteikti jums gerą nuotaiką, o jūs darbo ar vairuoti, tinkamas namų arba automobilių apdailos.

2. Nuostabiai Meistriškai: prietaisų Skydelio Apdaila yra taip smagu žiūrėti ir mielas pelėda formos, tai yra puikus išdaiga žaislas atneš jums daugiau džiaugsmo, švelnus ir mielas.

3. Mielas Pelėda Ornamentas: Pelėda Automobilių Papuošalas yra skirtas mielas stilius, tai daro savo automobilį ar daugiau kambarys jaukus ir saldus, tinka pridėti šiltą atmosferą į gyvenimą.

4. Platus taikymo Sritis: Automobilių prietaisų Skydelio Apdaila yra skirta plačiai naudojamas, jis yra puikus automobilių apdailos jus nuotaiką važiuojant, ir tinka stalai, stalai, balkonas.

5. Puikių Dovanų Idėjų: Saulės Pelėda Automobilių Apdailos yra suprojektuoti sudėtingą formą, ji bus mylimas visų ir gali būti puiki patirtis vairuojant ar darbo vietoje, tinka dovanas šeimai ir draugams.

Aprašymas:

Pelėda Automobilių Apdailos, taip, mielas pelėda formos, ji gali pridėti smagu kasdienį gyvenimą ir suteikti jums gerą nuotaiką, o jūs darbo ar vairuoti, tinkamas namų arba automobilių apdailos.

Savybės:

1. Jis daro jūsų automobilį ar daugiau kambarys jaukus ir saldus.

2. Tinka pridėti šiltą atmosferą į gyvenimą.

3. Tinka dovanas šeimai ir draugams.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Prietaisų Skydelio Apdaila

2. Dydis: Apie 6.4x6.1x12.7cm/2.52x2.4x4.88inch

3. Svoris: Apie 32.8 gramų

4. Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

1XCar prietaisų Skydelio Apdaila

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Prekės Svoris : 32.8g
  • Pagrindinė Medžiaga : MEDVILNĖS
  • Kilmės : Žemyninė Kinija