Automobilių Sėdynės Organizatorius Backseat Sunkvežimių Sėdynės Atlošo Kabantys Krepšiai Transporto Priemonės Organizatorius Kelionę Vaikas Užkandžiai, Žaislai, Kelionės Reikmenys
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€221.91
€110.95
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t470291

Savybės:

1. Daug kišenių padėti jums organizuoti daiktų, pavyzdžiui, vaikų žaislai, telefonai, rašikliai, vandens buteliai, ir pan, o ne palikti juos išsibarsčiusios aplink.Tiesiog džiaugtis, tvarkinga & organizavo vietos.

2. Vandeniui atsparus nailono audinio, dėvėti, atsparus ir patvarus, ilgai naudoti.

3. Su reguliuojamais dirželiais ir sagtys, taip, kad jūs galite reguliuoti, kad tilptų jūsų automobilio sėdynė, idealus automobilis organizatorius ir saugojimo asistentas įvairių tipų automobilių, pvz., ir Visureigius.

Specifikacija:

Medžiaga:

Medžiaga: 600D vandeniui ir nusidėvėjimui atsparaus audinio

Pamušalas: PVC, atsparus vandeniui danga + poliesterio pamušalas

Dydis: Ilgis 59*Plotis 46*Storis 3cm

Produktų Sąrašas:

1* Automobilių Organizatorius Backseat

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Erdvus Kosmoso】Automobilių Organizatorius Backseat yra erdvus saugojimo vietą, kuri yra patogi jums laikyti daiktus, pavyzdžiui, telefonus, rašikliai, vandens buteliai, ir t.t., nes tai sukurta su daug kišenių.

2.【Laikyti Daiktų, Organizavo】Backseat Organizatorius transporto priemonių, padeda sumažinti netvarką organizuoti smulkių daiktų išlaikyti interjerą jūsų automobilis tvarkingas ir švarus.

3.【Pasirinktos Medžiagos】Automobilio galinės Sėdynės Organizatorius yra atsparus vandeniui, dėvėti, atsparus ir patvarus, nes ji yra pagaminta iš didelio tankio 600D nailono medžiagos, todėl jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

4.【Greitas Montavimas】Backseat Automobilių Organizatorius gali būti lengvai pridedamas prie atlošo dauguma transporto priemonių, kaip ji yra reguliuojami dirželiai ir patvarus sagtys.

5.【Plačiam Naudojimo】Tinka daugumai transporto priemonių, pvz., automobilius, Visureigius, sunkvežimius, MPV, paėmimas, RVs, kemperiai, ir t.t., Automobilių Sėdynės Organizatorius Backseat turi platų naudoja.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Tipas : Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys