13537585261-12 Pakeitimo Purkštuvas, Antgaliai, Injekcijos KURO Sistemų Didmeninę
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€109.07
€54.54
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t472884

Savybės:

OOTDTY

Kokybės Užtikrinimas: Šis purkštukas yra specialiai sukurta už 13537585261, užtikrinti tos pačios kokybės ir patikimumo kaip originalias dalis, garantuojanti puikiai ir ilgalaikį patvarumą.

Tikslią Injekcijos: Su papildoma injekcijos technologijų ir precises kontrolę, tai purkštukai suteikia labai tikslią injekcijos, kad būtų užtikrintas sklandus variklio veikimas.

Tinka automobilių Savininkų, skirta automobilių savininkai, kurie reikia pakeisti jų pradinę purkštuvo purkštukų, šis produktas padeda palaikyti normalų transporto priemonės eksploatavimas ir spektakliai.

Automotives Priežiūros Specialistai: suiatble už automotives remonto dirbtuvių ar individualmechanics, tai antgaliai gali būti naudojama kaip atsarginė dalis, remontas ir keitimas injekcijos sistema.

Efektyvų Degimą ir Efektyvumas: Featuring dizainą, kuris efektyviai atomizes į smulkias daleles, tai purkštuvo purkštukų pagerina degimo efektyvumą, padidina panaudojimo, ir padidina variklio galią.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: metalas

Ilgis: apie 18.8 cm/colių 7.4

Komplektą Sudaro:

1xFuel Purkštukai purkštukas (benzinas)

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Elemento Ilgio : approx 18.8cm/7.4inch
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • OEM NO. : /
  • Medžiagos Tipas : Metalo