"Xbox" Konsolės, Suderinamas su HDMI Suderinamų AV Kabelis Adapteris prijungti prie HDTV Visiems Klasikinis Konsolės Modeliai-1080i 720p 480p
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€32.84
€17.08
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t4776

HDMI-suderinama Jungtis Paramos 480P 720P, 1080i HDMI suderinamus Adapteriu, Plug and Play " Žaidimų Konsolės Konverteris, skirtas XBOX Vienas Žaidimas

Ypatybė:

1. Nulis Nuostolių Skaitmeninis HDMI suderinamus: Šis HDMI suderinamus konverteris mėgautis naudą, visiškai skaitmeninis HDMI-suderinamas formatas, skirtas video ir audio zero nuostolių perdavimo.Suderinamas su dauguma HDMI suderinamus Televizorius ir monitorius.Tiesiog įjunk ir dirbk".

2. Papildomi Signalo Apdorojimas: Patirtis, didelio tikslumo, spalva-turtingas, ir aukštos raiškos signalo apdorojimo.Mūsų HDMI-suderinama jungtis užtikrina aukščiausios vaizdo ir garso kokybės svaiginančius žiūrėjimo patirtį.

3. Prisijungti Retro Žaidimų Konsolės: Daugelis šiuolaikinių Televizorių trūksta senas naudotas žaliavas retro žaidimų konsolės kabelis adapteris.Su laido adapteriu, galite atgaivinti savo seną " Microsoft Xbox vienas naujesnių Televizorių su paprasta "plug and play" sprendimas.Iš naujo atrasti tuos, klasikiniai žaidimai!

4. Platus Suderinamumas: Ši HDMI suderinamus adapteris palaiko visus Microsoft rodymo režimai, įskaitant 480p, 720p ir 1080i.Ji suteikia grynas skaitmeninis HDMI suderinamus vaizdo ir garso išvesties, užtikrinant suderinamumą su įvairiais prietaisais ir rodo.

5. Padidinti Jūsų Xbox Viena iš Patirties: Atnaujinti savo žaidimų setup su vientisą jungiamumą prie modernių Televizorių.Patinka aštrus vaizdas, ryškių spalvų, ir svaiginančius garso su mūsų žaidimų konsolės keitiklis.Atskleisti visas galimas jūsų Xbox Vieną žaidimų konsolę.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Suderinamos Prekės/Modelis: Microsoft

Modelio Numeris: HDMI suderinamus Skaičiuoklė

USB: Nėra

Priedai Tipas: Konverteris

Dėžutės dydis: 19.5 x 12,5 x 5cm/7.7 x 4,9 x 2.0 colių

Svoris: 240g

Konverteris dydis: 6 x 4 x 1,5 cm/2.4 x 1,6 x 0,6 colių

Kabelio ilgis: 24cm/9.4 colių

Svoris: 65g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Skaičiuoklė

1 x HDMI suderinamus Kabelis

1 x naudojimo Instrukcija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Suderinamos Prekės/Modelis : "Microsoft"
  • Su USB : No
  • Prekės Pavadinimas : ALLOYSEED
  • Aksesuarai Tipas : Skaičiuoklė
  • Modelio Numeris : HDMI suderinamus Skaičiuoklė
  • Suderinamos "Microsoft" Modelis : xbox, Xbox Vienas
  • Kilmės : Žemyninė Kinija