Anime Mados Vonios Kilimėlio Kilimėliai Nustatyti Vandens sugeria ir anti slip grindų kilimėlis 2Piece Anti-Slydimo Pagalvėlės Vonios Kilimėlis + Kontūras
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€44.52
€42.29
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t480651

DYDIS : 2 Gabalas Vonios Kilimėlio Nustatyti Stačiakampio formos A U Lūpų Motina: 20x15.7inch(50x40cm),Motina: 35x24in(90x60cm).

METERIAL : 2 Gabalas Maudymosi Kostiumas Yra Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Poliesterio, Flanelė Audinio Medžiagos Su neslidžia Apačioje, Kurios Apsaugo nuo judėjimo Ir Stumdomas, Jis taip Pat Sugeria Vandenį, Apsaugo Grindų Sausas.

Grindų Kilimėlis Yra Labai Praktiškas, Jūs Galite Įdėti Ją, Vonios kambarys, Odininkas, Poilsio Namų, Meistras Vonios, Vaikų, Vonios kambarys, Svečių Apartamentai, Viešbutis, Pirtis, Dušo, Vonios, treniruoklių Salė, Miegamieji, Valgomasis, Gyvenamasis Kambarys, ir Tt.

SAVYBĖS : Lengva valyti, prižiūrėti, atsikratyti purvo, U-formos tualeto grindų kilimėlis, arti žemės, nupjaukite drėgmės, aplinkos apsaugos, vandens sugeria ir patvarus, o ne lengvai deformuojasi, patvarus, storas ir patogus, koja jaučiasi, nėra lengva mesti plaukų, neslidus ant plastiko apačioje, jokios žalos grindų.

Stiprios Vandens : Stipri Vandens nesugeriančių Gebėjimas Vonios Kilimai ir Kilimėliai Rinkiniai,Laikyti vonios kilimėlis sausa ilgą laiką, taip pat apsaugos jūsų kojas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Medžiaga : PVC
  • Prašymas : Vonios kambarys
  • Kilmės : Žemyninė Kinija