Akiniai, Grandinės Namų Reikmenys Anti-lost Kūrybos Akrilo Pearl Priedai, Įrankiai Kaukė Grandinės Brangakmenio Širdies Nešiojamų
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€18.00
€10.79
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t485259

Akiniai, Grandinės Namų Reikmenys Anti-lost Kūrybos Akrilo Pearl Priedai, Įrankiai Kaukė Grandinės Brangakmenio Širdies Nešiojamų

Aprašymas:

Pavadinimas: Kaukė Grandinės

Panaudojimas: Akiniai nuo saulės grandinės, grandinės Kaukė

medžiaga: metalas

Odinis dėklas medžiaga: silikonas

Spalva: auksas, sidabras

Ilgis: Apie 70cm, įskaitant abiejų galų

Svoris: apie 8g

Techniniai duomenys:

【Mielas Dizainas】 Tai virvelę turėtojas yra praktiškas ir gražus aksesuaras turintis savo kaukė aplink jūsų kaklo.Tai taip patogu išlaikyti jūsų veido kaukė su reach visą laiką, ir jūs neturite laikykite jį rankinės , kuprinės ar kišenė grabalioti su juo ir gauti jį.

【Aukščiausios Kokybės】 Jis yra patvarus ir tvirtas, bet LENGVAS.Ji niekada rūdžių ar apjuodinti.Sąsagos ir pereiti žiedai taip pat yra nerūdijančio plieno.

【Lengva naudoti】Ji turi galimybę naudoti vieną iš 2 stilių įrašų, metalo buldogas įrašas yra lengva nuimti ir pridėti.Tiesiog patraukti ausies, kilpos ir įdėti jį į, taupo jūsų nuo kuriuo jį žemyn arba liesdami savo kaukę per daug.

【Puikus Ilgis】 ilgis kaukė turėtojas grandinės yra atitinkamai 25", patogus ilgis aplink jūsų kaklo.Tai puikus būdas išlaikyti jūsų veido kaukė turėtojas švarus ir šalia visų laiką.

【Patogus】Jūs neturite stumkite ją žemyn ant savo smakro, kai jums jų nereikia, todėl jis bus taupo jūsų gumelės gražu ištemptas.Ir jums nereikia turėti laisvas rankas, kad neatsiliktų nuo savo veido kaukė arba.

Pakuotė:

Kaukė Grandinės*1

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Metalo