4 Gabalas PU Odos Bagažo Žymeklis Su Reguliuojamu Dirželiu Lagaminą Žymes Vardas Kelionės Krepšys Su Privatumo Apsaugos Dangtelis
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€7.46
€3.73
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t485322

Komplektą Sudaro: Jūs gausite 4 bagažą etikečių, įvairių spalvų, kurie yra tinkama pora.Ir jūs galite taip pat pasidalinti jomis su savo šeima ir draugais.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: bagažo žymas, yra pagaminti aukščiausios kokybės PU odos, lengvas, tvirtas, minkštas ir ne lengva nešioti, deformuoti ar pertrauka, suteikiant ilgą tarnavimo laiką.

Privatumo Apsauga: privatumo apsaugos nuo šių bagažo žymeklis yra flip dizainas, apsaugoti jūsų privatumą ir nesunku patikrinti, kad jūsų informaciją.Ateina su vardo kortelės, galite rašyti savo turimą informaciją apie jį.

Reguliuojamas Dirželis: Šių bagažo žymas, yra sukurta su reguliuojama diržu, todėl jūs galite lengvai nustatyti jų visų tipų lagaminai.

Platus naudojimas: bagažo žodžius tinka registruoto bagažo, rankinį bagažą, lagaminai, nešiojamas krepšiai, kelioniniai krepšiai, vežimėliais, ir kitų rūšių bagažo ar pagalvės

dydis: 11 x 7cm

Medžiaga: PU

spalva: Įvairiaspalvis

Pakuotės Turinys:

4 x Bagažo Žymeklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Medžiaga