Plytelių Vonia Valymo Šepetys Nuimamas Šepetys Plovimo Plytelės Namų Lengvas Valymo Priemonė Voniai Countertop
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€1.15
€0.47
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t487932

Švarus kiekvieną užkampis ir plyšys be vargo, naudodami mūsų plytelėmis, vonia, valymo šepetėlis!Puikus derinys, maži ir dideli šepečiai – puikiai tinka valyti vonios kambario kampuose.Išlaikyti sveiką namų aplinką su kempine vonia valytoja ir pasiekti putojantis švarus vonios kambarys be vargo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP+kempinė+šveitimo padas+vilnos sodinti

Dydis:

Didelis šepetys: apie 25*7cm/9.84*2.76 cm

Mažas šepetys: apie 20*4cm/7.87*1.57 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Valymo šepetys

Pastabos:

1. Dėl skirtingo šviesos ir ekrano parametrai, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus Šepečiai: sienų valymo šepetys ateina su angliavandenilių maži ir dideli šepečiai, kuri gali būti naudojama ant įvairių paviršių ir kampų.Jungiamąją dizainas leidžia persijungti tarp šepečiai lengvai ir sutaupyti vietos.

2.Idealus Plaunant Galia: Stiprinti savo valymo patirtį su mūsų sienų valymo šepetys.Įrengtas didelis šepetys kruopščiai nuvalyti sienas ir countertops, ir mažas šepetys plyšių ir mažų skylučių, ši priemonė užtikrina visišką švarą.Mėgaukitės sveikesnę namų aplinką!

3.Protingesni Valymas: elegantiškas ir ergonomiškas dizainas mūsų vonios kampe valymo šepetys leidžia jums be vargo valyti kiekvieną užkampis ir plyšys be vargo.Su unikalus karpis formos, tai ne tik efektyvi, bet priduria, liesti stilių savo valymo rutinos.

4.Patogus Sienos Valymas: sienų valymo šepetys savybės naudinga pakaba skylę, todėl jį lengva kaupti ir naudoti bet kur, kur jums reikia.Švarūs jūsų sienos ir pasirodymai vargo su šį universalų valymo priemonė.

5.Efektyvus Valymas: Tai sienų valymo šepetys savybės kempinė su stipriais skaidymas, kad gali iki putų, greitai ir lengvai pašalinti nešvarumus ir dėmes nuo įvairių pasirodymų.Jis idealiai tinka valyti virtuvės, vonios kambariuose ir miegamuosiuose, kaip tai gali padaryti valymo procesą efektyvesnį ir lengvas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Stilius : Kempinė
  • Medžiaga : Plastikiniai
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris : Sponge Valytoja