6PCS Helovinas Moliūgų Drožyba Įrankiai Moliūgų Drožyba Peilis Vaikams Moliūgų Drožyba Rinkinys Suaugusiųjų Profesinės Moliūgų Drožyba Rinkinys
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€11.90
€7.97
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t492730

WXV Pardavimo Helovinas Moliūgų Drožyba Rinkinys Profesionalių Drožyba Nustatyti Moliūgų Drožyba Peilis Vaikams Moliūgų Drožyba Rinkinys Suaugusiems WXV Pardavimas

Aprašymas:

Savybės:

1. Suaugusieji ir vaikai gali jį naudoti, saugesni nei tradicinės virtuvės peiliai, mažiau pastangų, atitinka ergonomikos, ir lengva nedora.

2. Moliūgų pjaustymo reikmenys įrankių rinkinys gali būti naudojami ne tik moliūgų,bet molio ir keramikos, bet vaikai turėtų naudoti ji pagal suaugusiųjų priežiūros.

3. Įvairias graviravimo įrankiai gali sukurti visų rūšių sudėtinga dizaino, sukurti akį traukiantis, kad bus jūsų draugai ir šeima.

4. Puikus Helovinas "PASIDARYK pats", padėti jums padaryti unikalų moliūgų dizaino ir išskirti skelbimai Helovinas Moliūgų žibintų papuošti jūsų namus.

5. Naudojant profesinės moliūgų drožyba įrankių rinkinys, galite sukurti savo unikalų dizainą ir sukurti skirtingos formos moliūgų.

Skelbimas:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

*Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1 set x Moliūgų Drožyba Įrankių Rinkinys

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Produkto Tipas : Nebaigtas Medienos