Rutulinis Guolis Skaidrių Geležinkelių Rutulinis Guolis Geležinkelių Bėgeliai, Stalčių Skaidrių Nešiojamų Rutulinis Guolis Stalčių Bėgikų Baldai Vadovas Geležinkelių
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€80.71
€40.35
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t499841

Mūsų trumpų stalčių skaidrės bus paversti savo miegamąjį ar virtuvę!Mūsų skaidres padaryti keičiasi krepšius greitai ir lengvai, taupant jūsų laiką ir erdvę.Ji buvo paprasta įdiegti, ir ten buvo ne daugiau pasiekti, į spintas ar lenkiantis.Su mūsų efektyvus trumpų stalčių skaidres, galite pagerinti savo organizacijoje!

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Svoris: 100g

Dydis: (vidut.)26.4 cm/10.39 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Teleskopinis Skaidrių Bėgiai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikis Naudojimas: įvairių laikymo krepšiai, gali būti naudojamas su teleskopiniu skaidrių geležinkelių, kuris iš karto paverčia juos į ištraukite krepšius.Jis yra patogus ir taupantis, ir tai apsaugo nuo žalos kabineto kūno ir laikymo krepšelis s apačioje.

2.Lengvas Įrengimas: Apsaugoti jūsų sienos ir spintos nuo žalos, o vargo įdiegti mūsų Pilno ištraukimo Stalčių Skaidres Bėgiai.Mūsų ne ženklinimas, lipdukų, kad būtų lengva naudoti, be žalingų baldai.

3.Erdvės taupymo Dizainas: Tai pilno ištraukimo stalčių skaidres bėgiai leidžia jums ištraukite visą stalčių ir pasiekti visus savo daiktus lengvai.Jie yra patogus naudoti ir padės jums sutaupyti vietos jūsų namuose arba darbe.Taip pat galite laikyti savo stalčius švarus ir tvarkingas suskirsto elementus ir padaryti saugojimo daugiau tvarkingai.

4.Paprasta Naudotis: Šie pilno ištraukimo stalčių skaidres bėgiai leidžia jums skaidrę iš savo virtuvės elementų, kad būtų lengva pasiekti, be lenkiantis ir pasiekė į spintos.Jie yra paprasta naudoti ir įdiegti, ir jie tūptinės sklandžiai ir tyliai.

5.Plačiai Naudojamas: Jūs galite lengvai sukurti sandėliavimo bet kurį kambarį naudodamiesi mūsų pilno ištraukimo stalčių skaidres bėgių!Tai ideali vieta dorms, virtuvės ir miegamieji, ir ji gali lengvai paversti savo erdvę!

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys : Medienos apdirbimo
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Tipas : Skaidrės
  • Modelio Numeris : Pilno Ištraukimo Stalčių Bėgiai Skaidrės