Anglies Plieno Sodo Vertus Rake Dantims Rake Dethatching Ravėjimas Ploto Nuolydžio Roko Žvyro Šaknis Sodo Įrankiai, 5/6/7 Dantims
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€1 023.97
€532.47
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t500460

Anglies Plieno Sodo Vertus Rake Dantims Rake Dethatching Ravėjimas Ploto Nuolydžio Roko Žvyro Šaknis Sodo Įrankiai, 5/6/7 Dantims

Kulka Taškų: 1,【Plieno Sodo Grėbliai】Metalo Sodo Grėblys yra pagaminti iš patikimų plieno ir lengvai atlikti, ateina su aštriais dantimis.Iš tiesų gali sutaupyti jūsų laiką ir pastangas.

2,【 Taupymo Darbo 】Rake Veja daro ravėjimas ir sodinimo užduotis lengviau ir gali būti naudojamas su savo lazda, tinka įvairių sodo darbus.

3,【 Daugkartinio Naudojimo】Rake Lapai yra taikomas sodai, vejos ir kiemuose, idealiai tinka ravėjimas, atsipalaidavimo dirvožemio ir sėja.Jis tinka suplokštėjimas arba atkasti dirvožemio.

4,【 Patogu Naudoti】Metalo Lapų Grėblys priima paprasta ir sunkiųjų dizainas, idealiai tinka sodo ir sodinti.Ji leidžia lengvai kasti ir ištraukite šaknys, stiebai ir lapai.

5,【Ypatingą Dovaną】 Šis Sodas Dethatcher Mokesčiai gali būti naudojamas kaip dovana šeimos ir draugų gimtadienius, Valentino Diena, Motinos Diena.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip meno dovana sodo mėgėjams.Jūsų draugai ir šeima taip pat gali mėgautis.

Aprašymas:

Metalo Sodo Grėblys yra pagaminti iš patikimų plieno ir lengvai atlikti, ateina su aštriais dantimis.Iš tiesų gali sutaupyti jūsų laiką ir pastangas.

Rake Lapai yra taikomas sodai, vejos ir kiemuose, idealiai tinka ravėjimas, atsipalaidavimo dirvožemio ir sėja.Jis tinka suplokštėjimas arba atkasti dirvožemio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sodo grėblys

Medžiaga: plienas

Dydis: apie

5 dantys: 20*12cm/7.8*4.72 colių

6 dantis: 23.5*12cm/9.2*4.72 colių

7 dantis: 28*12cm/11*4.72 colių

Svoris: apie

5 dantys: 533g

6 dantis: 585g

7 dantis: 650g

Pakavimo Sąrašas:

1*Sodo Grėblys

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Parama : Dropshipping/Didmeninės
  • Kilmės : Žemyninė Kinija