Teleskopinis Magnetinis Nuskaitymo Įrankis Lanksčių Magnetinių Nuskaitymo Įrankis Su LED Žibintuvėlis Magnetinio Paieškos Pen Varžtai Veržlės Patogu Įrankiai
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€5.10
€2.54
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t506265

Kulka Taškų:

1. Stiprus Magnetizmas: Su atnaujintais magnetinio adsorbcija, šis įrankis gali lengvai įsisavinti geležies objektus ir sumažinti higienos problemų.Nereikia pasilenkti ar liesti nešvarių daiktų, tiesiog pratęsti teleskopine lazdele ir išvengti nepatogumų.

2. Bagažo Dizainas: Su reguliuojamo ilgio iki tam tikro atstumo, tai teleskopinė pick-up įrankis leidžia jums lengvai valdyti skirtingų atstumų ir aukščių.Praktinės ir lankstus teleskopinis strypas gali būti pratęstas, ar įtrauktas kaip reikia.

3. LED Apšvietimas: Šis magnetinis pick-up įrankis gali spinduliuoti šviesos tamsoje aplinkoje, todėl jį lengva rasti ir gauti metaliniai daiktai, kampai, spintos, automobiliai, ar kitas sunkiai prieinamose vietose.Tai puikus pagalbininkas senyvo amžiaus žmonės, nėščios moterys, ir sergančių žmonių sąnarių.

4. Kelių priežasčių: Tai ištraukiamas pick-up priemonė yra veiksminga mini, kad gali padėti jums sutaupyti laiko ir energijos patalpose ir lauke.Jūs galite naudoti ją priimti, sąvaržėlių, baterijų, adatos, varžtai, veržlės, bet ir geležies turinčių daiktų iš sunkiai pasiekiamų vietų.

5. Nešiojamų ir Patogu: Tai magnetinis grabber pick-up priemonė yra kišenės dydžio ir šviesos svorio, todėl galite lengvai atlikti su jumis bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Ji reguliuojama ir erdvės taupymo, leidžia pasiekti ir gauti metalo objektų sunkiai prieinamose vietose.

Aprašymas:

Neleisk, purvo ir šiukšlių sugadinti jūsų dieną.Šis nuskaitymo įrankis yra stipri magnetinė jėga, kuri gali būti patraukti geležies objektus nuo bet kokio paviršiaus.Jums nereikia liesti juos, ar išlinkti.Tiesiog naudokite reguliuojamas strypo ir mėgautis švaresne aplinka.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: teleskopinis magnetinis nuskaitymo įrankis

2. Produkto svoris: apie 18g/26g/36g/65g/66g atitinkamai

3. Gaminio dydis: įtraukiamosios

4. Gaminio medžiaga: nerūdijantis plienas

5. Taikymo sritis: auto remontas, kasdien aparatūra

Produktų Sąrašas:

Teleskopinis Magnetinis Nuskaitymo Įrankis x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Tipas : Lizdai
  • Modelio Numeris : magnetinio pasiimti įrankis
  • Prekės Pavadinimas : PW ĮRANKIAI
  • Pakuotė : Krepšys
  • Prašymas : Matavimo Rinkinys
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys : Metalo apdirbimo
  • Kilmės : Žemyninė Kinija