Matomas
ML Moteris Vyras Unisex Showers Tualetas, Kelionės, Kempingas Nešiojamų Plastiko PE Medžiagos Showers Wc Jungtis
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€5.52
€3.86
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t508109

Informacija:

Pavadinimas: showers tualetas

Medžiaga: polietilenas (PE)

Plastikiniai veislės: PE

Spalva: atsitiktinis

Taikoma žmonių: unisex

Talpa: 1000 (ml)

Skersmuo: apie 55 (mm) / 2.17 į

Aukštis: apie 102 (mm) / 4.02 į

Korpuso skersmuo: apie 106 (mm) / 4.17 į

Svoris: apie 90g

Įpakavimas: opp krepšys

Savybės:

Jame atsparumas mažėja ir slėgis.Ji nesideformuoja, lengvai.Produktas buvo apdorotas aukštoje temperatūroje gamybos procese.Tai sanitarinės, švarus ir patogus.Tai gali būti atsparus 90 laipsnių aukštos temperatūros.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Showers Tualetas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės Medžiagos: showers yra pagamintas iš kieto polietileno PE medžiaga, kuri yra suspaudimo atsparus ir ne lengvai deformuojasi ir pertraukos, patvarus naudoti.

2.Universalus Naudojimas: Geriausia naudoti nelaikymas ir sveikatos priežiūros paslaugas, mūsų nešiojamų showers taip pat puikiai tinka vyresnio amžiaus žmonėms, bedridden pacientams ir tiems, kurie yra fiziškai užginčytos.

3.Didelis Tūris: Labai patenkinti visus jūsų poreikius, mūsų unisex pamišęs showers turi didelį acity iki 32oz(1000ml) didelis acity, ir tai taip pat įrengta sklandžiai veidą.

4.Nešiojamų ir Lengvas Dizainas: kai jums vairuoti ir keliauti ilgas valandas, mūsų unisex showers yra nešiojamas naudoti.Jo perkėlimo, taip pat leidžia patogiai keliautojams, kemperiai, ligonines ir ekstremalių situacijų naudoti.

5.Pašalinis Įrodymas Dizainas: Ateina su stora-sandarinimo ir gumos tarpiklis siekiant išvengti vandens ištekėjimo iš ir apriboti kvapus, kanalo adapterį ir lengvai nešimo rankena.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija