Mediniai Vaivorykštės Spalvų Pieštukai, 7 Spalvų 1 Vaivorykštė Pieštukai, Skirti Įvairiaspalvis Core, (12)
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€8.54
€3.76
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t7018

Apie šią prekę: [7 Spalvų 1 Vaivorykštė Pieštukai]Multi-color core pieštukas su 7 spalvų į vieną pieštuką.Priskiriama raudona, oranžinė, geltona, žalia, žalsvai, mėlyna ir violetinė gražus spalvų vaivorykštė.Pasukite pieštuko gauti įvairių spalvų.Spalvas, kad atsiranda atsitiktinai nustebins jus visą laiką.Ji yra labai pigmentuotas ir padės jums nustatyti spalvų nuolydžiai arba unikalų tonus, kad nebus išnyks per tam tikrą laiką.

[Black Medienos Spalvos Pieštuku]Aukščiausios kokybės juodosios medienos spalvoti pieštukai, pagaminti iš aukštos kokybės medienos.Pieštukas yra tvirtas ir patogus rankoje.tankus core, lengva pagaląsti ir break atsparus.Pieštukas yra labai patvarus.

[Keli Naudoja]yra daug naudoja spalvotų pieštukų.Visų pirma, jis yra pirmasis pasirinkimas, tapyba, daug spalvų, kad jūsų darbai daugiau gyvas ir gražus.Mes taip pat gali naudoti šį 7-spalvų vaivorykštė pieštuką doodle, dizainas, padaryti atostogų korteles ir kasdien žymekliai.Tiesiog vieną pieštuką gali pasiekti savo spalva reikalavimus.Ateikite ir pabandykite!

[Geriausia Dovana]Vaivorykštė pieštukų vaikams, tai daro nuostabų dovanos gimtadienių, Kalėdų, Naujųjų Metų, Padėkos, Velykos, vaikams labai patinka šis kūrybinis pieštuku.Kaip meno reikmenys, dovanų maišeliai atostogų šalys, ir dovanos iš mokytojai, studentai, tai yra geriausias pasirinkimas.Ir tai tinka profesionaliems menininkams ar pradedantiesiems skatinti kūrybiškumą ir vaizduotę įvairaus amžiaus.

Patarimai: Jis gali būti taikomas tik už vaikus nuo 3 metų amžiaus.Kai galandimo pieštuku, pasukite jį švelniai ir tolygiai.

Pastaba: produktas nėra aštrus patogiam transportavimui

Medžiaga: Mediena

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

12 x Vaivorykštė Pieštukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija