Asmeninės Gynybos Žiedas Žadintuvas Panikos Mygtuką Asmens Signalizacijos Įkrovimo savigynos Žiedas Su 135dB Signalo Tonas Tėvams Kolegija
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€6.61
€4.63
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t7449

Tai savigynos pultelio funkcijos traukti žiedo pavojaus režimą, kuris aktyvuojamas su vibracija ar perkėlimo.Jos laikinai apakinantys poveikis yra ideali įvairių programų, įskaitant senyvo amžiaus žmones.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: savigynos keychain

Tomas Decibelas: 135dB

Aliarmo Trukmė: ≥1 valanda

Mirksi Laikas: ≥3 val.

Budėjimo Laikas: ≥2 valandos

Apšvietimo Laikas: ≥2 valandos

Visas Laikas: 120 minučių

Įkrovimo Režimas: Tipas-C baterija

Gaminio Medžiaga: ABS + PC

Gaminio Dydis: Apie 9.6 x 3 x 1.3 cm/3.8 x 1,2 x 0.5 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x savigynos keychain

1 x Krovimo kabelis

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pritraukti Praeivių Dėmesį: Pull-tab pavojaus režimas leidžia jums greitai gauti pagalbos į avarinį rėžimą.Skubios, tiesiog ištraukite žiedą, ir sirena skleidžia 135 decibelų sirena pritraukti praeivių dėmesį.

2.Įjungta Vibracija ar darbinis Tūris: Apsaugoti savo erdvę mūsų savigynos keychain.Įjungti vibraciją jutiklio aliarmo režime ir išvengti įsilaužimo!Lengvai įdiegti durų, langų ar viešbučio doorknobs - žadintuvas bus sukelti kai jis jaučia, bet koks pažeidimas.

3.Laikinai Apakinantys Poveikis: Įrengtas ryškus LED šviesos, tai tvirtas ir patvarus, "keychain" gamina laikinai apakinantys poveikį užpuolikas, o apšvietimo savo kelią.

4.Taikymo sritis: Ji puikiai tinka moterims vaikščioti namuose naktį, senyvo amžiaus asmenų namuose vienas, vaikai grįžta iš mokyklos, ir kiekvienas, apsistojęs viešbutyje.Ar jums reikia atremti užpuolikus arba skambinkite padėti, tai keychain yra savo gynybos priemonė.

5.Kūrybos Dovana: puiki dovana tėvams, ji skirta įvairaus amžiaus žmonių, įskaitant studentus, vyresnio amžiaus žmonėms, ir tiems, kurie dirba naktį.Mažas, bet galingas, jis siūlo diskretiškas, bet veiksmingas būdas ginti nuo galimų grėsmių ir signalo pagalbos.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • "Smart home platform : "Samsung Smart Home
  • Kilmės : Žemyninė Kinija