Nerūdijančio Plieno Omletas Pakepti Keptuvėje Vienodą Šildymo Greitai Kepimo Dėmių Atsparios Praktiškai Nerūdijančio Plieno Keptuvę, Virtuvės
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€27.49
€14.57
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t8551

Nerūdijančio Plieno Keptuvės Ne Klijuoti Nerūdijančio Plieno Omletas Keptuvėje Virimo Virtuvė

Savybės: 1. Medžiagos: Mūsų omletas keptuvės, yra pagaminti iš geriausių medžiagų vienodą šildymo, energijos vartojimo efektyvumo, mažiau žalos ir ilgą gyvenimą.

2. Ne Klijuoti Ir Dėmėms Atsparus: Ne tik padeda jums kuko skanus maistas daugiau patogiai, bet taip pat gali būti lengva išvalyti.Maistas yra virti daugiau lengvai ir sklandžiai.

3. Praktiška: Leidžia sveikas naftos nemokamai, maisto ruošimui, užtikrinti geresnį gyvenimą jums ir jūsų šeimai.Puikiai tinka virimo omelets ir šoninė tuo pačiu metu ir už tai, kad pusryčius savo šeimai.

4. Greitas maisto gaminimas: Mūsų omletas keptuvėje įkaista greičiau nei tradicinių ne klijuoti keptuvės, todėl virimo greičiau ir lengviau, sutaupyti laiko ir energijos pusryčiai.

5. Patvarus: Sukurtas su sunkiųjų medžiagų.Jis yra labai patvarus ir tvirtas ir truks metus savo namuose.Tai bus naudinga virimo asistentas jums.

Specifikacija: Elemento Tipas: keptuvė

Medžiaga: Nerūdijančio plieno, medžio

Svoris: Apytiksl. 352g / 12.4 oz

Paketų Sąrašo: 1 x Keptuvėje

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Įtampa (V) : 6V
  • Prekės Pavadinimas : Haofy
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Galia (W) : 1w