Vežimėlio Kabliai Kabinti Vaikutis Kabo Vystyklų Krepšys, Universalus Kabliais Rinkinys, 2 Universalus Kabliukai Reikmenys, Vežimėliai, Automobilių Ir
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€47.98
€23.99
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t87341

Aprašymas:

Jis išlaisvina jūsų rankas nuo didelių pirkinių krepšys ir daro tai lengva jums ir jūsų kūdikiui į parduotuvę kartu.Jei jūsų vaikutis yra rankenos, šie kabliukai gali būti įdiegta.Dėl putų rankena arba tiesiogiai ant rėmo, tiesiog pritvirtinkite jį ant vežimėlio rankenos, ir jūs galite lengvai pakabinti visus pirkinių maišus pirkinių krepšelyje.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Vežimėlis Kabliukų Rinkinys

Medžiaga: PVC+magic sagtis užtrauktuku

Dydis: apie 14.5 * 4.6 cm/5.7 * 1.8 colių

Valymas: vandeniu plovimo rekomenduojama, ne skalbimo mašina

Rekomenduojama apkrova: ne daugiau kaip 3 kg

Pakavimo Sąrašas:

Vežimėlio Kabliai Set * 2vnt

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Puikus Meistriškumo】Naudojant aukštos kokybės žaliavas.Vežimėlio Kabliai nustatyti, yra saugūs naudoti, ir yra ne kvapą.Jis yra stiprus, sunku išeiti, stabili ir ilgalaikė.

2.【Nešiojamų Dizainas】Vežimėlis Įrašas yra nešiojamas ir lengvas, todėl jį paprasta valdyti ranka.Ji gali būti naudojama namuose, mokykloje ar keliaujant.Įdėti jį į savo maišą ir jį nešiotis visur, kur jums eiti.

3.【Plačiai Naudojami】Vežimėlis Kablio Kabinti tinka įvairiose situacijose, įskaitant prekybos, pėsčiomis šunys, vyksta pasivaikščiojimai lauke, laipioti kalnuose, žygiai, ir daugiau.

4.【Puikus Meistriškumo】Jums bus dievina Vežimėlis Įrašą, Krepšiai, nes jo puikus meistriškumo.Jis yra nuostabioje versija, nuostabi meistriškumo, ir ne krekingo.

5.【Ypatingą Dovaną】Vystyklų Krepšys Vežimėlis Dirželis yra puikus pasirinkimas, kaip dovana, Valentino Diena, gimtadieniai, jubiliejai, Motinos Diena, ar kita ypatinga proga-dovanos.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Įdaru : PP Medvilnės
  • Rekomenduojame Amžius : 14+y
  • Kilmės : Žemyninė Kinija