12V Į 220V/110V Automobilio Įtampos Transformatorius Dual USB Transporto priemonės Smart Inverter Dual LCD Ekranas Skaitmeninis Power Inverter už RV Karavanas
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€1.00
€0.46
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t9049

12V Į 220V/110V, Automobilis, Keitiklio 4000W Galios Keitiklis Dual USB Digital Power Inverter Dual LCD Ekranas Greitas Mokestis už RV Karavanas

Ypatybė:

1. 4000W Galios Keitiklis: Šis automobilis maitinimo, keitiklio ateina su dviem USB jungtimis ir KINTAMOSIOS elektros srovės lizdą, teikti 300W continuous power ir 4000W didžiausioji galia (prašome užtikrinti, kad bendra nominali galia prijungti prietaisai yra ≤300W).

2. LED Ekranas: LED ekranas rodo baterijos įėjimo įtampa, išėjimo įtampa, užtikrinant, lengva stebėti energijos naudojimo.Komplekte cigarečių degiklio kabelis suteikia patogią maitinimo įrenginiu.Jei išėjimo galia yra didesnė nei 200W, prašome naudoti alligator clips imti.

3. Dual USB Prievadai, Greitas Įkrovimas: Įrengta viena KINTAMOSIOS srovės lizdo ir du USB prievadai, tai ,intelligent power inverter gali suteikti greito įkrovimo telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, krūties siurbliai, nebulizers, skustuvai, medicinos gelbėjimo įranga, avarinės įrangos, ir dar daugiau, todėl yra universalus, avarinis energijos šaltinis.

4. Kelių Apsaugos: Su built-in saugikliai, saugos įkrovimo dizaino, aušinimo ventiliatorius, ir daug apsaugos mechanizmų, tokių kaip viršįtampių, perkrovos, nuo viršsrovių, trumpo jungimo, undervoltage, perkaitimo ir trumpojo jungimo apsauga, šio automobilio įtampos transformatorius siūlo saugų ir patikimą naudojimą.

5. Lengvas ir Aukštos Kokybės Dizainas: lengvas ir kompaktiškas dizainas leidžia transporto priemonės smart inverte puikus poilsis, kempingas, ir darbo kelionių.Jis gali būti prijungtas prie beveik bet kokio 12V galia transporto priemonė, teikianti apmokėjimo galimybes visur, kur jums eiti.Ši funkcija leidžia idealiai tinka tiems, kurie nori patikima, veiksminga ir paprasta naudoti, automobilių galios keitiklis, kuris gali pagerinti savo vairavimo patirtį.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Įėjimo Įtampa: DC 12V(10.5-15V)

Išėjimo Įtampa(Neprivaloma): AC 220V/220V

Išėjimo Dažnis: 220V: 50Hz/110V:60 hz

Nominali Galia: 300W

Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS

Spalva(nebūtina): Juoda/Geltona

Didžiausioji galia: 4000W

Ekranas: LCD protingas ekranas

LCD ekranas: įvesties / išvesties įtampos

Dual USB sąsaja: 5VDC/2.1

Be apkrovos srovė: ≤0.5 A

Konversijos efektyvumas: >90%

Apsaugos funkcijos: perkrovos, per temperatūra, aukštos įtampos, žemos įtampos, atvirkštinis ryšys, trumpo jungimo, protingas temperatūros kontrolės, gali būti naudojami prietaisai mažiau nei 300W (išskyrus indukcinės apkrovos technika ir motorinių produktų)

Išėjimo signalo: modifikuotų sinusinės bangos

Matmenys: 165 x 100 x 78mm/6,5 x 3.9 x 3.1 coliai

Bruto svoris: 550g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Keitiklis

2vnt x Akumuliatoriaus gnybtai

1 x Žiebtuvėlis

1 x Instrukcija

[relateproductdetail/]

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Tipas : DC/AC Keitikliai