36pcs 4inch Mokymosi Ženklų Meno Apdaila Sienų Lentos Daugkartinio naudojimo Skaičius Šabloną "PASIDARYK pats" Abėcėlės Raidė Trafaretas Tapyba
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€6.52
€5.09
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t9398

Aprašymas:

Komplektą Sudaro: abėcėlės raidžių ir skaičių trafaretai rinkinys apima visiškai 36pcs 4inch trafaretai, 26pcs anglų kalba, didžiosiomis raidėmis, trafaretai ir 0-9 skaičių trafaretai, pilnas komplektas gali patenkinti jūsų dauguma "PASIDARYK pats" meno projektų poreikius.

Saugi Medžiaga: Pagaminti iš pusiau skaidrus PET, patvarus ir tvirtas, ne taip lengva nutraukti, daugkartinio naudojimo, ilgai paslaugos, saugus naudoti, sklandžiai kraštai, negalės jūsų rankose.

Platus Pritaikymas: skirtas namų, mokyklos ar biuro dekoras, amatų, tapyba, meno projektai, ženklai, dekoras, airbrushing, foto albumas, korteles, ir daugiau "PASIDARYK pats" meno projektus.Gali būti naudojami ant bet kokio paviršiaus, pvz., medienos medžiaga, sienų, plastiko, metalo, stiklo, akmens ir kt.

Paprasta Naudoti: Tiesiog užtikrinti trafaretas, dažų su rašikliu/šepetys ar purškimo įrankiu, ir jūs galite sukurti savo šedevrą.Jūsų projektus pavyks puikiai kiekvieną kartą.

Vaikai Dovana: Puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams especailly vaikams, padėti vaikams ugdyti intelektą ir vaizduotę.Puikiai tinka visų vaikų mokymosi rašybos žodžių ar kopijavimo ir piešimo.

Specifikacija:

Medžiaga: PET

Spalva: Baltas Permatomas

Matmenys(LxW): Apie 10x10cm/4x4inch

Kiekis: 36pcs/set

Komplektą sudaro:

36pcs x Abėcėlės Raidžių Trafaretai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas : Hinmay