Pilno Ištraukimo Stalčių Skaidres Bėgiai, Teleskopiniai Geležinkelių Rutulinis Guolis Stalčių Teleskopinės Virtuvės Spintoje Drabužių Spinta Skaidrių Geležinkelių
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€80.77
€40.39
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Kategorijos
Prekės kodas
  • t170270

Su mūsų trumpų stalčių skaidres, jūsų virtuvės arba miegamasis, bus patobulinta!Su mūsų skaidres, keitimas krepšiai yra greitas ir paprastas, sutaupysite ir laiko, ir kambaryje.Ne daugiau lenkiantis arba pristatant į spintos dėka paprastas montavimas.Organizuoti save geriau su mūsų veiksminga trumpų stalčių skaidres!

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Svoris: 100g

Dydis: (vidut.)26.4 cm/10.39 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Teleskopinis Skaidrių Bėgiai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geras Patvarumas: Kai naudojamas su įvairių laikymo krepšiai, Teleskopinę Skaidrių Geležinkelių greitai konvertuoja laikymo krepšiai, į ištraukite krepšius.Apačioje saugojimo krepšys ir kabineto įstaiga yra ne dėvėti, ir jis yra patogus ir taupantis.

2.Lengva Nustatyti: Mūsų Pilno ištraukimo Stalčių Skaidres Bėgiai yra puikus sprendimas be jokio vargo, montavimas.Įrengta ne ženklinimas, lipdukų, jie apsaugoti, sienos ir spintos nuo žalos, o užtikrinti, apsaugoti baldus.

3.Sutaupykite Vietos: Paversti jūsų užstatyti stalčiai į tvarkingai organizuota erdvė su mūsų pilno ištraukimo stalčių skaidres bėgiai.Jie leidžia jums efektyviai klasifikuoti objektus, bet ir padeda jums taupyti erdvę ir palaikyti savo stalčius švarus ir tvarkingas.

4.Paprasta Naudoti: Išlaikyti jūsų virtuvės, organizuojamas šių pilno ištraukimo stalčių skaidres bėgiai.Jie suteikia lengvą prieigą prie jūsų daiktų, be reikia sulenkti arba pasiekti, ir tūptinės sklandžiai pastangų saugojimo sprendimai.

5.Išsamią Paraišką: Sukurti saugoti bet kurioje patalpoje lengvai naudodami mūsų pilno ištraukimo stalčių skaidres bėgių!Jis gali lengvai pakeisti išvaizdą jūsų kambarį ir tinka virtuvės, miegamieji, ir bendrabutyje.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys : Medienos apdirbimo
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Tipas : Skaidrės
  • Modelio Numeris : Pilno Ištraukimo Stalčių Bėgiai Skaidrės