Dragon Žvakė Pelėsių "PASIDARYK pats" Epoksidinės Dervos Pelėsių Dinozaurų Amatų Gipso Pakabukas Aromatizuoti Žvakės Formos Aromaterapija Silikono Formos
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€9.60
€4.80
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t474375

Kad jūsų Naujųjų Metų šventei smagiau su šiuo dragon silikono formos!Šis unikalus ir kūrybos forma yra puikus, todėl , pyrago, šokolado, ir daugiau.Pelėsiai yra pagamintas maisto kokybės silikono su aukščiausios aukšto ašarinės stiprumo ir patvarumo.Jis yra lengvai valomos šiltu muiluotu vandeniu ir plauti indaplovėje.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: pieno balta

Dydis: apie 8.2x5.6x1.4cm/3.23x2.2x0.55in

Svoris: apie 80g

Pakavimo Sąrašas:

2*Dragon "Keychain" Žvakių Liejimo Formos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugkartinio naudojimo ir Saugi: Tai dragon pelėsių yra pagaminti iš silikono, saugi medžiaga, kuri neturi kvapo.Ji turi ir patvarumo, aukštos plėšiant ir puikus elastingumas.Dėl to, ji gali būti pakartotinai naudojamos ir išleisti lengvai.

2.Lengvai Valymas: Su šiuo lankstaus silikono formą, jūs galite sukurti apsvaiginimo drakonas dizaino, be jokių problemų.Tiesiog užpildyti, užšaldyti ir spaudai.Tada nuplaukite jį šiltu vandeniu su muilu, ir jis yra pasirengęs už kitą naudoti.

3.Puiki DIY Crafting: Tai dragon silikono formos leidžia jums sukurti savo želė gėlių vazonai, žvakės, ledo kubeliai, ir daugiau.Jūs galite pridėti žėručio milteliai, blizgučiai milteliai, džiovintos gėlės, arba bet kokių kitų asmens pageidavimus, kad jų unikalus ir ypatingas.

4.Plačiai Naudojamas: Tai dragon silikono formos funkcijos 3D plaukioja drakonas formos, kad yra unikalus ir įspūdingas.Jūs galite naudoti ją padaryti labai amatai ir įvairių medžiagų ir spalvų.

5.Puiki Dovana: Jei pažįstate ką nors, kas myli, meno ir amatų, šis drakonas silikono formos yra ideali dovana jiems.Jie gali naudoti ją sukurti nuostabų dragon formos daiktų, pavyzdžiui, žvakės, muilas, šokoladiniai saldainiai, ir daugiau.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Medžiaga : Silikono
  • Modelio Numeris : Dragon Žvakė Pelėsių
  • Kilmės : Žemyninė Kinija