Lipnios Sienos Lipni Kabliukai Jokių Skylių Mielas Klavišą Kabliukai Ant Sienos Namuose Naudingumas Kabliai Tualete, Virtuvėje Keraminės Plytelės, Miegamajame
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€2.03
€1.42
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t475373

Šių lipni, kabliai yra lengva įdiegti patys, jokių gręžimo ar reikiamų įrankių.Jie sklandžiai lanko dizainas, kuris suteikia jiems gražią išvaizdą ir apsaugo nuo įbrėžimų.Jie yra ilgaamžiai ir gali turėti lokys svorio.Naudoti juos sustabdyti jūsų rankšluosčiai, paltai, rankinės, kaklaraiščiai ir daugiau.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto apkrova: žr. išsamią informaciją

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1 pak x lipnios sienos lipni kablys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Anti-Scratch Raundo Vadovas Dizainas: Jūs galite pakabinti savo drabužius, rankšluosčius, kepuraites ir daugiau-šie klijai sienos lipni kabliai, nesirūpindami apie tai, kenkia jiems.Apvalios galvos dizainas leidžia išvengti aštrių briaunų nuo braižymo audinio arba sienos, siūlo jums saugiai ir patogus sprendimas.

2.Greitai Ir Lengvai Setup: Jūs galite įdiegti šie klijai sienos lipni kabliukai patys, be jokių papildomų įrankiai, gręžimo arba virinimui.Tiesiog nuplėškite apsauginę plėvelę ir klijuoti juos ant lygaus paviršiaus.

3.Erdvės Taupymo Kabliukai: Šie klijai sienos lipni kabliukai yra daugiau nei tiesiog kabliukai, jie taip pat yra dekoratyvinis elementas jūsų sienos.Jie turi gražus, atrodo, kad rungtynių kokio stiliaus, ir jie yra maži ir patogu klijuoti visur.

4.Patikima Ir Ilgaamžė Kabliukai: Šie klijai sienos lipni kabliukai yra patvarūs ir ilgaamžiai, dėka savo aukštos kokybės ABS medžiagos.Jie gali valdyti iki 15 kg svorio be griauna savo sienos.

5.Didžioji Naudojimas: Šie klijai sienos lipni kabliai leidžia jums saugoti savo akinius nuo saulės, raktas, rankšluostį, kepurės, kelnės, kaklaraištis, indų, drabužių, pagalvių ir daugiau.Jie yra lengva įdiegti ir pašalinti, nepaliekant jokių ženklų ar skylių.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Plastikiniai