Epoksidinės Rašiklio Laikiklis Pelėsių Dervos, Silikono Kaktusas Rašiklio Laikiklis Silikono Formos Rašiklio Laikiklis Dervos Pelėsių Už "PASIDARYK pats" Amatų Epoksidinės Dervos
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€150.97
€75.48
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t480284

Sukurti savo žvakidės, vazos, ir daugiau su šiuo silikono augalų puodą pelėsių.Ji labai plėšiant ir yra lengva formuoti.Jūs netgi galite pridėti karoliukų, kad tai sparkle.Puiki dovana Kalėdų, Helovinas, arba bet kokia proga.

Pavadinimas: Kaktusas Pieštukas Turėtojas Pelėsių

Medžiaga: Silikonas

Pelėsių dydis: apie 11*9.4*7cm/4.33*3.7*2.75 į

Baigė pen laikiklį, dydis: apie 10.5*7.8*6.2 cm/4.13*3.07*2.44 į

Pelėsių svoris: apie 193g

Sąrašas:

1*epoksidinės rašiklio laikiklis pelėsių

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lanksti ir patvari medžiaga: aukštos plėšiant silikono, kaip medžiagą, rašiklio laikiklis silikono formos gali sulenkti ir ištiesti nesulaužant.Taip pat aukštai temperatūrai atsparus ir saugus dėl savo gerovės.

2.Creative "PASIDARYK pats": Pridėti skystas dervos dažų, blizgučiai milteliai, džiovintos gėlės, karoliukai, arba žėručio milteliai, norėdami sukurti savo unikalų rašiklio laikiklis su šiuo silikono formos.

3.Universalus panaudojimas: Šio rašiklio laikiklis silikono formos yra ne tik todėl, pen savininkai, bet taip pat sukurti įvairių daiktų jūsų darbalaukio apdaila.Jūs galite padaryti sultingas gėlių vazonai, žvakidės, vazos, papuošalai, saugyklų dėžės ir kt., naudodami šią formą.

4.Lengva demould: Pagaminti iš ne-lazdas silikono, šis silikonas epoksidinės rašiklio laikiklis pelėsių leidžia jums formuoti ir išleisti savo kūrinių greitai ir be vargo.

5.Unikali ir naudinga dovana: Jei turite draugų ir šeimos, kurie mėgsta rankdarbius, tai rašiklio laikiklis silikono formos yra puiki dovana jiems.Jūs galite kurti savo rašiklio laikiklis su įvairių spalvų ir formų, suteikiant jai ypatingo ir asmens liesti.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Dydis : Silicone mold
  • Modelio Numeris : Rašiklio Laikiklis Silikono Formos
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Silikono