Matomas
Muilas Patiekalas Lapų Formos Muilo Turėtojas Savarankiškai Nusausinti Dekoratyvinis Baras Muilo Laikiklis Dušo Vonios Kambarys Siurbtukas Muilo Dėžutė Sponge Stovo
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€8.02
€4.01
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t496537

Aprašymas:

Su kampu lapų muilinės turi gera drenažo sistema, palaikymo muilas sausai ir sumažinti atliekų.

Šie dekoratyviniai baras muilo laikikliai gali turėti baras muilas, kempinės, patiekalas, teptukai, vonios kambariuose, virtuvėse, dušo kabinose, ir kt.

Ateiti ir nusipirkti mūsų muilo laikiklis ir atsisveikinti su slidus ir lydymosi muilą!

Techniniai duomenys:

Vardas: Lapų Muilo Laikiklis

Medžiaga: ABS++silikono

Svoris: apie 120 g

Dydis: apie 10*10*18.2 cm/3.94*3.94*7.17 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Muilo Laikiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros, įrangos, apšvietimo ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.LAPŲ IŠPJOVĄ DIZAINAS: Šie didelio stiprumo ir patvarus savarankiškai nusausinti muilo lovelių laikikliai sukonstruoti gražus ir stilingas, lapų forma, kuri gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.DRENAŽO MUILO PATIEKALAS: nuožulnus dizainas leidžia muilo bagažinės turi gera drenažo sistema, ir vanduo gali tekėti tiesiogiai į kriauklę nuo nukreipimo, palaikymo muilu ir išdžiovinkite.Saugo jus nuo slidus ir lydymosi muilas.

3.NĖRA LENGVA NUSLYSTI: Mūsų siurbtukas muilo plokštelės laikiklį gali būti įdiegta be gręžimo skylės, kurios yra stabilios ir nėra lengva paslysti.Tai pakėlė anti-slip trikampis išlaiko muilas sausai ir lengva naudoti.

4.TAIKOMA SCENOS: be praktinių muilo laikiklį, lapų formos muilo patiekalas yra puiki estetinė dekoras su virtuve, vonios kambarys ir meninės be savo namų.

5.KELI NAUDOJA savarankiškai nusausinti muilo patiekalas gali būti prieinami įvairiose vietose, tokiose kaip vonios kambarys, virtuvė, dušo kambarys, ir kitomis progomis.Taip pat galite įdėti ir kitų smulkių objektų, tokių kaip kempinės ir šepečiai.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija