Dvipusis 2 In 1 Anti-uodų Ekrano Teptuku Stiklo Dvejopo naudojimo Valymo Priemonės Valymo Sausas Dulkių Šlapias Langas Ir Šepetys Šepetys Q2I7
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€2.01
€1.21
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t503455

Aprašykite:

Produkto pavadinimas: dvipusis stiklo trintukas

Gaminio dydis:46*16cm/11.81*6.29 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga:PP

Produkto savybės:

1. Efektyvus valymas: Tai ekrano lange šepetys valymo priemonė priima dvipusis dizaino, minkštas ekrano šeriai į vieną pusę, kuri gali lengvai pašalinti dulkes ir purvą ant smėlio langą akies; iš kitos pusės, yra gumos grandiklis, kuris gali efektyviai valyti paviršius, stiklo ir suteikti windows naują išvaizdą.

2.Patogu ir praktiška: Tai valymo priemonė, priima žmogiškas dizainas, ir rankenos dalis priima ergonomiška, patogų rankena ir labai patogus naudoti.Tuo pačiu metu, tiek šerių ir grandiklis gali būti išardyta lengva valyti ir pakeisti, palaikyti higienos ir eksploatavimo valymo priemonė.

3.Multi funkcinis naudojimas: be valymo smėlio ir stiklo langai, ši valymo priemonė taip pat gali būti naudojamas švarus kitų lygių paviršių, tokių kaip veidrodžiai, plytelės ir kt.Jos daugiafunkcinis dizainas leidžia lengvai atlikti įvairius valymo darbus namie, sutaupyti laiko ir energijos.

4.Patikima kokybė: Ši valymo priemonė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir yra tvirtas ir patvarus.Šereliai yra minkšti, o ne lengvai deformuojasi, ir guminiu gremžtuku dilimui ir turi gerų valymo poveikį.Ar tai yra ilgalaikio naudojimo ar dažnai valyti, ji gali išlaikyti gerą kokybę ir ilgaamžiškumą.

5.Namų svarbu: Tai ekrano lange šepetys valymo priemonė yra labai svarbi priemonė namų valymas.Ji gali padėti jums išvalyti langus greitai ir efektyviai, išlaikyti savo namuose tvarkingas ir šviežios.Jos praktiškumas ir universalumas, kad tai valymo priemonė, kad kiekvienas namų ūkis turėtų turėti.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekite su manimi,mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1pc dvipusis stiklo trintukas

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Stilius : Kempinė
  • Funkcija : Eco-Friendly
  • Naudojimas : Langas
  • Medžiaga : Plastikiniai
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Tipas : Kompiuterio Šepetys