Dvigubo sluoksnio Nusausinti Muilo Dėžutė Nutekėjimo Stovo Dušo Muilo Laikiklis Vonios kambarys Kriauklė ir Dušas wzpi
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€5.96
€4.41
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t506097

Dvigubo sluoksnio Nusausinti Muilo Dėžutė Nutekėjimo Stovo Dušo Muilo Laikiklis Vonios kambarys Kriauklė ir Dušas wzpi

Aprašymas :

Savybės:

Dvigubo sluoksnio Konstrukcija: Mūsų muilo laikiklį funkcijos, dvigubo sluoksnio tuščiaviduriai dizainas, leidžiant vandeniui nutekėti lengvai ir išlaikyti savo muilo sausas ir švarus.Atsisveikinti su šlapias muilas!.

Universalus Naudojimas: Šis muilas lauke, tinka tiek vonios, praustuvių ir dušų, todėl patogus aksesuaras jūsų kasdien higienos rutinos.Taip pat jį galima naudoti virtuvėje ar praustuvas.

Atsparus vandeniui ir neslidžia: Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, mūsų muilas patiekalas yra atsparus vandeniui ir neslidus, užtikrinant, kad jūsų muilas lieka vietoje ir ne skaidrių aplink.Ne daugiau nepatogus countertops!.

Lengva Valyti: Į ne slydimui, skalbti muilo dėžutė yra lengvai valoma, taip sutaupysite laiko ir pastangų.Tiesiog nuplaukite jį po tekančiu vandeniu arba nuvalykite su drėgnu skudurėliu, ir jis atrodys kaip gera, kaip naujas.

Puiki Dovana: Šis muilas savininkas daro puiki dovana draugams ir šeimos nariams.Jos praktiškumas ir stilingas dizainas bus nustebinti visiems, kas ją gauna.Padovanok dovaną patogumui ir švara!

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta Pilka, Mėlyna Geltona, Balta, Violetinė

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Komplektą Sudaro :

1*Muilo Dėžutė

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija