14 Pack Vieliniu Šepečiu Nustatyti, Valymo Suvirinimo Šlakas Ir Rūdžių Nerūdijančio Plieno Ir Žalvario, Lenkta Rankena Mūro Teptuku Vielos Šerių Mkr
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€10.48
€7.54
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t504654

14 Pack Vieliniu Šepečiu Nustatyti, Valymo Suvirinimo Šlakas Ir Rūdžių Nerūdijančio Plieno Ir Žalvario, Lenkta Rankena Mūro Teptuku Vielos Šerių Mkr

Dydis: teptuko rankena ilgis-13 cm/ 5.1 cm, teptuku galvos ilgis yra maždaug. 4 cm/ 1.6 cm, ir teptuku galvos plotis yra 1 cm/ 0.4 colio.Bendras ilgis yra 17cm/ 6.7 colių.

Medžiaga: šepečiai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, vario, Tvirtas ir patvarus.Jie gali visiškai pašalinti rūdis ir informacija.Rankenos yra pagamintos iš plastiko, ir jie yra lengva laikyti ir kontroliuoti.

Komfortas dizainas: dizaino rankena tolygiai lenktas tuo šepetėliu, kuris leidžia vartotojui jaustis patogiai, kai jį naudoti ir veiksmingai mažinti rankenos, kad būtų lengviau naudoti.Ten yra maža anga pabaigoje, kuris gali būti pakabintas, siekiant sutaupyti vietos kai nenaudojamas.

Vieliniu šepečiu taikoma: Gera plieno dalys, mašinos, nebaigtų metalo dalys, dažų dėmes, specialūs korozijos, nepažeidus paviršiaus arba bauda funkcijų.Ji taip pat gali būti naudojamas švarus, durys, langai, stumdomos durys, grindų plytelės ir kt. (Žalvaris šeriai gali būti naudojamas švarus nebaigtų metalo dalys, dažų dėmes, riebalus ir pan.Nerūdijančio plieno šepetys gali būti naudojamas švarus, kai ji turi stiprų plovimas.)

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

7 X nerūdijančio plieno šepečiai

7 X vario šepetėliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija