Atsparus vandeniui Denio Langelį Padengti UV Protector Lauko Vandeniui Deck Box Apsaugos Black Lauko Vandeniui Deck Box Apsauga
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€29.54
€14.77
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t507006

Apsaugoti savo kiemo denio dėžutė su šiuo patvarus dangtelis pagamintas iš 210D sidabras padengtas Oksfordo audinio.Jis pasižymi apvalių raišteliu apačioje, aptemptas tinka ir patogus užtrauktukas, kuris leidžia jums prieigą turinį be galo atidarius dangtį.Ši danga yra atsparus vandeniui ir dulkėms, idealiai tinka lauko baldai.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Kiemo Denio Dėžutės Dangtelį

Produkto spalva: juoda

Medžiagos sudėtis: 210D vandeniui sidabru dengtos Oxford medžiaga

Dydis:

S (123*62*55cm)

M (130*60*71cm)

L (158*76*71cm)

Paketų Sąrašo:

Denio Dėžutės Viršelis *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Dėvėjimuisi atsparios medžiagos: Šio kiemo denio dėžutės dangtelis yra paimtos iš 210D sidabras padengtas Oksfordo audinio, kuris yra atsparus nusidėvėjimui ir gali apsaugoti jūsų denio lauke nuo blukimo arba skilinėjimą.

2.Užtrauktukas funkcionalumas: Šio kiemo denio dėžutės dangtelį ateina su užtrauktuku, kuris leidžia jums patraukti savo įrankiai ir daiktų greitai, be nuomos dulkių, vandens ir UV spindulių žalos, saugojimo dėžutė.Tai patogu ir paprasta, kaip jūs neturite atidaryti dangtį, tik kiekvieną kartą.

3.Raišteliu dizainą: dangtelį turi turas raišteliu apačioje, kad užsifiksuoja tvirtai ir apsaugo nuo vėjo erozijos, pratęsti gyvenimą savo kiemo denio langelį.

4.Atsparus vandeniui & dulkėms: Pagamintas iš patvaraus audinio, šio kiemo denio dėžutės dangtelis nepraleidžia lietaus ir sniego, išlaikyti jūsų baldai sausa ir apsaugota nuo dulkių ir purvo.

5.Aukščiausios padengti: Ši danga yra geresnis pasirinkimas už jūsų kiemo denio langelį.Ji yra pagaminta iš sunkiųjų medžiagų, kad yra plyšimui atsparus, išnyks atsparus, ir kreko atsparus.Ji apsaugos jūsų lauko baldai iš dulkių, temperatūros svyravimų, ir vandens skverbimosi.Ji yra paprasta įdiegti ir pašalinti, ir tinka stora, per savo kiemo denio langelį.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Modelio Numeris : Deck Box Kabineto Dangtis
  • Stilius : Paprastas
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Sintetinės Odos